در جدیدترین ردهبندی اسپیدتست از کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل در ماه مارس، جایگاه ایران سه پله صعود کرد.
گزارش جدید اسپیدتست
سرعت اینترنت ایران در ماه مارس افزایش یافت
خبرگزاری مهر , 30 فروردين 1404 ساعت 12:02
در جدیدترین ردهبندی اسپیدتست از کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل در ماه مارس، جایگاه ایران سه پله صعود کرد.
در جدیدترین ردهبندی اسپیدتست از کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل در ماه مارس، جایگاه ایران سه پله صعود کرد.
به گزارش افتانا، طبق گزارش اسپیدتست از میانه سرعت اینترنت ثابت و موبایل جهان در مارس ۲۰۲۵ میلادی، میانه سرعت اینترنت موبایل جهان در سومین ماه سال جاری میلادی ۹۱.۵۰ و میانه سرعت اینترنت ثابت جهان ۹۹.۹۲ مگابیت برثانیه بوده است. در ماه گذشته میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۹۰.۶۴ و میانه سرعت اینترنت ثابت جهان ۹۸.۳۱ مگابیت بوده است.
در سومین ماه میلادی ۲۰۲۵ میانه سرعت اینترنت موبایل ایران ۵۲.۷۹ مگابیت برثانیه بود و جایگاه کشور در ردهبندی پر سرعتترینهای این بخش با سه پله صعود رده ۶۸ بوده است. همچنین در بخش ردهبندی اینترنت ثابت، جایگاه ایران بدون هیچ تغییری رده ۱۴۰ اعلام شده است. میانه سرعت اینترنت ثابت کشور نیز در مارس ۲۰۲۵ میلادی ۱۷.۴۶ مگابیت برثانیه بوده است. این در حالی است که میانه سرعت اینترنت موبایل کشور در فوریه ۲۰۲۵ میلادی ۴۹.۲۰ مگابیت برثانیه بوده و جایگاه آن با سه پله سقوط رده ۷۲ اعلام شد. در بخش اینترنت ثابت نیز میانه سرعت کشور ۱۶.۶۸ مگابیت برثانیه بود و جایگاه آن در رده بندی کشورها چهار پله سقوط کرده بود.
جدول ردهبندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل نشان میدهد جایگاه سه کشور نخست فهرست نسبت به فوریه ۲۰۲۵ میلادی تغییری نکرده است. در رتبه یکم امارات متحده عربی (۵۴۳.۲۹ مگابیت برثانیه)، در رده دوم قطر (۵۲۱.۰۲ مگابیت برثانیه) و در جایگاه سوم کویت (۳۱۳.۶۴ مگابیت برثانیه) قرار دارند.
در ردههای چهارم و پنجم به ترتیب بحرین با میانه سرعت ۲۵۹.۲۸ و بلغارستان با سرعت ۲۴۸.۸۳ مگابیت برثانیه قرار دارند. جایگاه بحرین در این رده بندی یک پله صعود و بلغارستان یک پله سقوط کرده است. در ردههای ششم و هفتم نیز به ترتیب کره جنوبی (۲۱۵.۱۲ مگابیت برثانیه) و برزیل (۲۰۹.۴۷ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاهشان نسبت به فوریه ۲۰۲۵ میلادی هیچ تغییری نکرده است.
دانمارک با میانه سرعت ۲۰۱.۹۳ مگابیت برثانیه در رده هشتم، عربستان با سرعت ۱۹۷.۲۱ مگابیت برثانیه در رده نهم و چین با میانه سرعت ۱۸۷.۸۱ مگابیت برثانیه در رده دهم قرار دارند. جایگاه دانمارک نسبت به رده بندی ماه قبل یک پله رشد و عربستان یک پله سقوط کرده است. در این میان جایگاه چین نسبت به فوریه ۲۰۲۵ میلادی هیچ تغییری نکرده است.
در بخش اینترنت ثابت نیز سه کشور صدر فهرست پرسرعتترینهای جهان نسبت به ماه قبل تغییری نکردهاند و به ترتیب سنگاپور (۳۵۷.۵۲ مگابیت برثانیه)، امارات متحده عربی (۳۲۱.۳۰ مگابیت برثانیه) و هنگ کنگ (۳۱۳.۹۰ مگابیت برثانیه) قرار دارند. فرانسه (۳۰۱.۶۵ مگابیت برثانیه) و ایسلند (۳۰۰.۴۲ مگابیت برثانیه) به ترتیب در ردههای چهارم و پنجم این فهرست قرار گرفتهاند.
کشورهای حاضر در ردههای ششم، هفتم و هشتم این فهرست نسبت به فوریه ۲۰۲۵ هیچ تغییری نکرده است و به ترتیب عبارتاند از آمریکا (۲۸۷.۴۳ مگابیت برثانیه)، شیلی (۲۸۲.۶۶ مگابیت برثانیه) و دانمارک (۲۷۰.۴۱ مگابیت برثانیه). چین با میانه سرعت ۲۶۱.۵۳ مگابیت برثانیه در رده نهم قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه گذشته دو پله رشد کرده است. سوییس نیز بدون هیچ تغییری نسبت به ماه قبل در رده دهم قرار دارد و میانه سرعت اینترنت ثابت آن ۲۵۱.۵۳ مگابیت برثانیه بوده است.
کد مطلب: 22762