کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پیش‌بینی وضعیت موبایل‌ها در ۲۰۱۲

28 دی 1390 ساعت 0:00

سال جدید چه تحفه‌ای برای دنیای فناوری موبایل به ارمغان خواهد آورد؟
تنها یک چیز است که قطعیت دارد؛ همه چیز در سال ۲۰۱۲ پرسرعت‌تر خواهد شد. این در حیطه فناوری یک شرط‌‌بندی بدون ریسک است. پردازنده گوشی شما تا پایان سال ۲۰۱۲ سریعتری از گوشی خواهد بود که هم اکنون در دست شماست. این گوشی اطلاعات را با سرعت بیشتری دریافت و ارسال می‌کند.



سال جدید چه تحفه‌ای برای دنیای فناوری موبایل به ارمغان خواهد آورد؟
تنها یک چیز است که قطعیت دارد؛ همه چیز در سال ۲۰۱۲ پرسرعت‌تر خواهد شد. این در حیطه فناوری یک شرط‌‌بندی بدون ریسک است. پردازنده گوشی شما تا پایان سال ۲۰۱۲ سریعتری از گوشی خواهد بود که هم اکنون در دست شماست. این گوشی اطلاعات را با سرعت بیشتری دریافت و ارسال می‌کند.
سرعت به تنهایی خیلی جالب نیست. کارهایی که شما می‌توانید با آن سرعت انجام دهید، آن را مهم می‌کنند.
آیا واقعا مهم است که برنامه‌های شما چندمیلی ثانیه سریع‌تر باز شود؟ یا بازی‌ها چند فریم بیشتر در ثانیه نمایش داده می‌شوند؟ ما که فکر می‌کنیم این طور نیست.

• لزوم سرعت
این روزها بحث‌های بسیار منطقی در مورد سرعت پردازنده‌ها و اهمیت آنها وجود دارد. اما تنها سرعت پردازنده‌ در اجرای برنامه‌ها مهم نیست. اگر این امکان وجود داشته باشد که نرم‌افزارها را با بازده بالاتری تولید کرد، معقول‌تر بود که سرعت پردازنده را کم کرده و چند ساعت عمر باتری بیشتر که طی دو-سه سال اخیر ناپدید شده‌اند را به چنگ آورد و بتوان عمر باتری محدود را برای استفاده‌های بهتر کاربران به کارگرفت. یک فلاش روشن‌تر برای عکس‌برداری ممکن است دلیل بهتری باشد. یا بالا بودن سرعت فریم‌ها در ضبط ویدیویی. یا شاید هم یک پروژکتور شخصی.
از نظر ما، سرعت بالاتر برای انتقال اطلاعات از طریق به حقیقت پیوستن فناوری‌هایی نظیر LTE هیجان‌انگیزتر است. به عنوان مثال پخش زنده ویدیویی مراسم‌ با استفاده از قابلیت سرعت بالای شبکه.

• پوشش ابری
سرویس‌های ابری یا کلاود هنوز خیلی مانده تا کاملا برای تلفن‌های همراه تحقق پیدا کنند، زیرا سرعت انتقال اطلاعات بسیار پایین است. مفهوم کلیِ ضمائم باید طوری باشد که دسترسی به اسناد واقعی، تصاویر و ویدئوها کم‌رنگتر شود و دسترسی به آنها از طریق سرورهای ابری ممکن شود.
به نظر ما برنامه‌ها هم کم‌کم دارند به انتهای دوران باشکوه خود می‌رسند. چرا باید در گوشی خود برنامه‌ای را اجرا کنید، در حالی که می‌توانید نوع بهتر و بزرگتر آن را در کلاود اجرا کرده و به باتری و پردازنده گوشی خود کمتر فشار آورید؟ نبرد بین کلاینت‌های چاق و لاغر* (thin and fat clients) در لپ‌تاپ و کامپیوتر دسکتاپ در حال شدید شدن است، زیرا در آنجا دیگر قدرت و عمر باتری مشکل به حساب نمی‌آید.
گوشی‌های موبایل هم تین کلاینت‌های معمولی هستند: ما انتظار داریم که آنها سبک و بادوام باشند. سرویس‌های کلاود در واقع برای تلفن‌های همراه نسبت به دسکتاپ‌ها مناسب‌تر هستند.

تین‌کلایِنت (Thin Client) به کامپیوتر یا برنامه کامپیوتری اطلاق می‌شود که برای تحقق وظایف محاسباتی خود به کامپیوترهای دیگر وابسته است. این مفهوم در برابر فَت کلایِنت (Fat Client) قرار می‌گیرد که طوری طراحی شده تا تمام نیازهای خود را خودش به طور مستقل و بدون نیاز به سِروِر مرکزی برآورده کند.
کلاینت (client)یک نرم‌افزار کاربردی یا سامانه است که از طریق یک شبکه به خدمات یک سامانه رایانه‌ای دیگر به نام سرِوِر دسترسی دارد.
• سرویس‌های محلی
دومین زمینه که در سال ۲۰۱۲ بهتر است در مورد آن تجدید نظر شود، استفاده از سرویس‌های مبتنی بر مکان یا موقعیت است. اینجاست که فکر می‌کنیم امکانات جالبی ایجاد خواهد شد.
در حال حاضر، مفیدترین سرویس محلی هنوز مسیریابی است. راهکارهای حمل و نقل عمومی نیز در حال بهتر شدن هستند. امکانات دیگر مانند بررسی مکان‌ها، رستوران‌ها و غیره ممکن است استفاده زیادی نداشته باشد.
هیچ کس فکر نمی‌کرد SMS مورد استقبال قرار گیرد. همه می‌گفتند چرا با یک صفحه‌کلید کوچک تایپ کنند وقتی که می‌توانند به مخاطبان خود تلفن بزنند؟ هیچ کس MMS را باور نمی‌کرد. اما اکنون به سومین سرویس باارزش موبایل از لحاظ درآمد تبدیل شده است. هنگامی که برای اولین بار، دوربین موبایل تولید شد، هیچ کس ارزش را نمی‌دانست.
برندگان واقعی فناوری موبایل در آینده به احتمال زیاد هم اکنون با ما هستند. اما فقط یه قطعه نهایی کم دارند تا کامل شوند یا هنوز به روش هوشمندانه از آن استفاده نشده است؛ تا هنگامی که کسی در واقعیت به آن فناوری فکر می‌کند، کاملا بدیهی به نظر برسد.
این همان وقوع چیزهایی است که هیچ کس انتظارش را ندارد. آینده گرایشات عجیبی پیدا می‌کند که باعث می‌شود فناوری تازه و هیجان‌انگیز باقی بماند.

منبع : روابط عمومی نوکیا


کد مطلب: 313

آدرس مطلب :
https://www.aftana.ir/report/313/پیش-بینی-وضعیت-موبایل-ها-۲۰۱۲

افتانا
  https://www.aftana.ir