سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳ , 7 Jan 2025
جالب است ۰
وب‌سایت فن‌آوری Cnet یک لیست از برترین ابزارهای الکترونیک یا همان گجت‌های تابستان ۲۰۱۲ انتخاب کرده‌ است.
منبع : روزنامه همشهری
وب‌سایت فن‌آوری Cnet یک لیست از برترین ابزارهای الکترونیک یا همان گجت‌های تابستان ۲۰۱۲ انتخاب کرده‌ است. 

The new apple iPad
این تبلت دارای تراشه A۵X است.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)،توجه کنید که معیار انتخاب بعضی از این وسایل توسط Cnet قیمت آن‌ها در خارج از ایران است. گرچه قیمت‌ها در بازار ایران ممکن است با خارج متفاوت باشد ولی ارزان بودن و گران بودن نسبی آن‌ها در همه بازارها از جمله بازارهای وسایل الکترونیکی کشورمان نیز مشاهده می‌شود.

بهترین تبلت:

آی‌پد اپل جدید

اپل آی‌پد جدید خود را سال ۲۰۱۲ معرفی کرد که پیش از آن انتظار می‌رفت با نام آی‌پد۳ به بازار آید. این نسخه جدید دارای گرافیک بهتر، پشتیبانی از شبکه ۴G، دوربین باکیفیت‌تر و نمایشگری با دقت بالا نسبت به نسل‌های قبلی آی‌پد است.

بهترین لپ‌تاپ:

اپل مک‌بوک ایر ۱۳ اینچ (۲۰۱۲)

این تبلت امسال معرفی شد و علاوه بر اینکه ۱۰۰ دلار ارزان‌تر از مدل‌های قبلی است (در آمریکا)، پردازشگر پرقدرت‌تر، باتری با ظرفیت بالا، USB ۳ و وب‌کم ۷۲۰p دارد.

مشخصات دقیق آن عبارتند از:

· پردازشگر اینتل Corei۵ نسل سوم با سرعت ۱.۸ گیگاهرتز

· حافظه چهارگیگابایتی با سرعت باس ۱۶۰۰ مگاهرتز، DDR۳

· هارد ۱۲۸ گیگابایت حالت جامد

· کارت گرافیک intel HD ۴۰۰۰

· سیستم عامل OS X Lion ۱۰.۷.۴

· وزن ۱.۳۵ کیلوگرم

بهترین کتاب‌خوان دیجیتال با فن‌آوری e-ink:

کتاب‌خوان Nook Simple Touch محصول بارنز و نوبل (Glowlight)

کتاب‌خوان‌های دیجیتال طرفداران پرو پا قرص خود را دارند. نمایشگرهای مجهز به فن‌آوری e-ink متون را به گونه‌ای شبیه به کتاب واقعی نمایش می‌دهد که تجربه خواندن را آسان‌تر می‌کند و مشکل خستگی چشم که با استفاده از نمایشگرهای LCD رخ می‌دهد را ندارد.

کتاب‌فروش بارنز و نوبل چند سالی‌ است که وارد بازار کتاب‌خوان‌های دیجیتال شده و به همراه آمازون بیشترین سهم از این بازار را دارد. Nook Simple Touch جدیدترین محصول این شرکت است.

از قابلیت‌های آن می‌توان به کنتراست بالای نمایشگر، مودم وای‌فای، درگاه کارت حافظه و باتری پرظرفیت‌تر نام برد. علاوه بر این با استفاده از این دستگاه می‌توان به کاربران دیگر کتاب‌های خریداری شده را قرض داد و یا از بعضی از کتاب‌فروشی‌ها کتاب به امانت گرفت.

البته بعضی از عدم وجود قابلیت‌هایی مانند بلندگو، ۳G و مرورگر اینترنت راضی نیستند اما وجود فن‌آوری Glowlight که خواندن کتاب در شب را آسان می‌کند در بین تمام کتاب‌خوان‌ها بی نظیر است.

بهترین تبلت زیر ۲۰۰ دلار:

Google Nexus ۷

گوگل اولین تبلت با برند خود را با همکاری شرکت ایسوس به بازار عرضه کرده‌است. کیفیت این محصول آنقدر نسبت به قیمتش بالاست که بعضی آن را بهترین تبلت اندرویدی بازار هم نامیده‌اند.

پردازشگر ۱.۲ گیگاهرتزی ۴ هسته‌ای، نمایشگر ۷ اینچ با دقت ۲۱۶ppi و سیستم عامل اندروید ۴.۱ به قیمت ۱۹۹ دلاری آن نمی‌خورد. البته بعضی تحلیل گران می‌گویند به دلیل اینکه Nexus ۷‌ اولین تبلت با برند گوگل است سودی برای این شرکت ندارد و با آنجایی که شده قیمت آن را پایین آورده‌اند. یک منبع اعلام کرده که هزینه تمام شده این دستگاه ۱۵۲ دلار است.

این تبلت در اولین روز عرضه با استقبال خوب مشتریان در آمریکا روبرو شده و اکثر سایت‌های فن‌آوری از قابلیت‌های جامع و همچنین قیمت ارزان آن تعریف‌های خوبی کرده‌اند.

بهترین هدفون داخل گوشی (in-ear Headphone) زیر ۱۰۰ دلار:

Klipsch Image S۴

این هدفون که داخل گوش قرار می‌گیرد نسبت به قیمتش و در مقایسه با سایر محصولات در بازار صدای با کیفیت و تفکیک خوبی دارد.

هدفون در فروشگاه‌های مختلف اینترنتی با قیمتی بین ۶۴.۵۰ تا ۷۹.۹۹ دلار یافت می‌شود. با این قیمت علاوه بر کیفیت خوب صدا، یک جعبه کوچک و وسایل تمیز کردن داخل گوشی هم در داخل بسته‌بندی Image S۴ وجود دارد.

بهترین اسپیکر بی‌سیم زیر ۱۵۰ دلار:

Logitech Wireless Boombox

وصل کردن اسپیکرهای مختلف به وسایل صوتی و تصویری به دلیل وجود سیم‌های زیاد دردسر ساز است. این محصول شرکت لاجیتک یک اسپیکر بلوتوث با یک باتری پرظرفیت و قیمتی نه چندان زیاد است.

این اسپیکر به هر دستگاهی که بلوتوث دارد از جمله آی‌پد، آی‌فون و آی‌پاد تاچ متصل می‌شود. کامپیوتر و سایر گوشی‌های موبایل هم به آن متصل می‌‌شوند.

با دوام‌ترین باتری گوشی‌ موبایل هوشمند

Motorola Droid Razr Maxx

با وجود تمام پیشرفت‌هایی که فن‌آوری موبایل داشته هنوز باتری و ظرفیت آن دغدغه اصلی سازندگان و مشتریان است. با بالا رفتن قابلیت‌های سیستم عامل‌ها، قدرت پردازشگر و کیفیت نمایشگرها افزای می‌یابد و باتری‌های قدیمی جوابگوی این مصرف برق نیستند.

آزمایش‌ها نشان می‌دهد گوشی جدید موتورولا بیشترین ظرفیت باتری را بین گوشی‌ها دارد. البته در نگاه اول با وجود طراحی باریک و وزن کم آن چنین حدثی را نمی‌توانید بزنید.

این گوشی مجهز به سیستم عامل اندروید قابل به‌روزرسانی به نسخه ۴، پردازشگر ۱.۲ گیگاهرتزی دو هسته‌ای، دوربین ۸ مگاپیسکل و قابلیت اتصال به شبکه ۴G (در بعضی مدل‌ها) است.

بهترین تلویزیون:

Panasonic TC-ST۵۰ Series

این تلویزیون سه بعدی از نوع پلاسماست. تلویزیون‌های پلاسما کنتراست تصویر و فرکانس بیشتری نسبت به تلویزیون‌های LCD دارند.

این مدل در اندازه‌های بالای ۵۰ اینچ ساخته شده و علاوه بر کیفیت و دقت تصویر بسیار بالا، دارای فرکانس ۶۰۰ هرتز، مودم وای‌فای و قابلیت‌های تلویزیون اینترنتی بسیار زیادی است.

البته این تلویزیون مشکلاتی هم دارد از جمله اینکه عینک سه بعدی آن را باید جدا خریداری کنید. تنها سه ورودی HDMI‌ هم دارد که در مقایسه با تلویزیون‌های دیگر در بازار کم است.

همه این‌ها با توجه به قابلیت‌ها و قیمت آن دلیل انتخاب Panasonic TC-ST۵۰ به عنوان بهترین تلویزیون توسط Cnet است.

بهترین گوشی موبایل

سامسونگ گلکسی اس ۳

S۳ جدیدترین گوشی از سری گلکسی است. کیفیت ساخت بالا و پردازشگر چهارهسته‌ای تنها چند مورد از برتری‌های این گوشی نسبت به رقبای خود است. شاید بعضی فکر کنند که HTC One X نیز از نظر سخت‌افزاری شباهت زیادی به این گوشی دارد اما به دلیل قابلیت‌های نرم‌افزاری بیشتر نظیر تنظیم نور صفحه با توجه به جهت دید، گلکسی اس ۳ برنده رقابت بهترین گوشی موبایل است.[۱۰ قابلیت جالب گلکسی اس ۳]

بهترین سیستم پخش صدای بی‌سیم:

Sonos Play:۳

این دستگاه قابلیت پخش تمام رادیوهای اینترنتی و همچنین پخش مدیا از روی کامپیوتر، اسمارت فون و تبلت را دارد. یک اپلیکیشن هم برای iOS و اندروید دارد که کنترل قابلیت‌های آن را به اسمارت فون و تبلت می‌سپارد.

بهترین دوربین دیجیتال کوچک:

سونی سایبرشات DSC-HX۳۰V

این دوربین ترکیبی از سرعت و کیفیت تصویر است و برای کسانی که قصد عکاسی غیر حرفه‌ای از مناظر و سفرهای خود را دارند ایده‌آل‌ترین دوربین محسوب می‌شود.

مودم وای‌فای داخلی، رزولوشن ۱۶ تا ۱۸ مگاپیکسل، لنز ۲۰X f۳.۲-۵.۸ ۲۵-۵۰۰mm، زوم دیجیتال ۴۰ برابر، برچسب گذاری سریع جغرافیایی، مودم GPS داخلی و منوهای ساده و در عین حال کامل از قابلیت‌های این دوربین است.
کد مطلب : 2074
https://aftana.ir/vdce.f8wbjh87e9bij.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی