تماس رایگان پانزده دقیقهای با ChatGPT از طریق تلفن و واتساپ فراهم شد تا به گفته شرکت توسعهدهنده آن، روشی ساده و ارزان برای آشنایی با هوش مصنوعی باشد
پانزدهمین کنفرانس بینالمللی فناوری اطلاعات و دانش با همکاری دانشگاه اصفهان و انجمن فناوری اطلاعات ایران، طی سه روز به ارائه دستاوردهای علمی حوزه تکنولوژی میپردازد.
در مجموعه مطالبی با عنوان «قدرت سایبری ایران از نگاه دیگران»، افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای از افتای ریاستجمهوری برای خارج شدن ارائهدهندگان خدمات شبکه مانند اینترنت، از شمول آئیننامه ساماندهی خدمات افتا درخواست کرد.
افزایش سرمایهگذاریها و رشد چشمگیر بازار هوش مصنوعی در امنیت سایبری، نشاندهنده اهمیت روزافزون این فناوری در حفاظت از دادهها و زیرساختهای حیاتی است.
اداره کل حفاظت فناوری اطلاعات سازمان حراست کل کشور راهنمای جامعی از هشدارها و اقدامات ضروری برای هر وضعیت امنیتی منتشر کرده و وضعیت هشدارهای سایبری مبتنی بر شواهد، رویههای اجرایی و اقدامات ضروری به انضمام چکلیست ضروری و ممیزی در هر وضعیت را شرح دادهاست.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره قطع سرویسهای ارتباطی در زمان خاموشیها: فرسودگی باتری، تولیدات نامرغوب، خرابی بر اثر قطع و وصل مداوم برق و سرقت از دلایل بروز این مشکل است که اصلاح این موارد و استفاده از روشهای جایگزین تامین برق در دستور کار اپراتورها قرار گرفته است.
افتانا بخشهایی از گزارش مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی را درباره پیشرفتها و چالشهای سایبری ایران منتشر کرده است که در اینجا بخش ششم آن را میخوانید.
«دستور کار حکمرانی جهانی دیجیتال در سازمان ملل متحد؛ واکاوی پیمان جهانی دیجیتال (GDC)» دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران و با همکاری آزمایشگاه داده و حکمرانی بررسی میشود.
مطابق با مصوبه جدید بودجه ۱۴۰۴، دستگاههای دولتی که در امنیت سایبری ضعف دارند، ملزم به اختصاص حداقل یک درصد از اعتبارات خود برای رفع این نقاط ضعف شدند و وزارت ارتباطات مسئول ارزیابی و رتبهبندی این دستگاهها خواهد بود.
با گسترش روزافزون فضای سایبر، تهدیدات دیجیتال به یکی از چالشهای اساسی امنیت ملی تبدیل شده است و در این راستا، مقاله پژوهشی «ارائه الگوی راهبردی معماری امنیت اطلاعات فضای سایبری ایران» با هدف تدوین الگوی جامع برای حفظ اطلاعات کشور در این فضا منتشر شده است.
اگر دستگیری میخائیل پاولوویچ ماتویف ملقب به وازاواکا، یکی از بدآوازهترین هکرهای جهان، واقعیت داشته باشد استرداد او به امریکا برای محاکمه میتواند یکی از مناقشات بین این دو کشور باشد.