جمعه ۷ دی ۱۴۰۳ , 27 Dec 2024
جالب است ۰
شماره جدید ماهنامه دیده‌بان فناوری با گزارش‌ها، پرونده‌ها و گفتگوهای گوناگون مرتبط با چالش‌های میان بانک‌ها و رگولاتوری، برنامه ششم توسعه و نیز جدیدترین دیدگاه‌های بازاریابی در جهان منتشر شد.

شماره جدید ماهنامه دیده‌بان فناوری با گزارش‌ها، پرونده‌ها و گفتگوهای گوناگون مرتبط با چالش‌های میان بانک‌ها و رگولاتوری، برنامه ششم توسعه و نیز جدیدترین دیدگاه‌های بازاریابی در جهان منتشر شد. 

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، دیده‌بان فناوری، شماره جدید خود را با سرمقاله‌ای تحت عنوان «چرا باید برند را جایگزین نفت کنیم؟» آغاز کرده است. 

ماهنامه دیده‌بان فناوری در این شماره خود پرونده جدیدی تحت عنوان بازاریابی و روابط‌عمومی را پیش روی علاقه‌مندان گشوده است و در آن به‌گفت‌وگوی اختصاصی با مرد نام‌‌آشنای حوزه برندینگ در جهان پرداخته است. ال ریس در این مصاحبه که در واقع نخستین گفت‌وگوی وی با یک رسانه داخلی فارسی‌زبان است، می‌گوید که «روابط عمومی‌ها برندها را می‌سازند». این پرونده همچنین به معرفی لورا ریس و برخی کتاب‌های این پدر و فرزند نام‌آشنای دانش بازاریابی پرداخته است. گفت‌وگوی جذاب مارکتینگ ژورنال با فیلیپ کاتلر را نیز در این پرونده خواهید یافت که در آن تاکید می‌کند «بازاریابی دگرگون شده است». همچنین در مطلبی به قلم بهروز لطفیان می‌خوانیم که «یک کسب‌وکار آنلاین چگونه موفق می‌شود؟» و «آیا سفرستان کمپین موفقی است؟». 

پرونده بانکداری‌الکترونیکی نیز دری‌گشوده است به روی «نوآوری در بانک‌های ایرانی» که در آن می‌خوانیم به اعتقاد ناصر حکیمی، مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی، «بانک‌ها خودشان مانع نوآوری هستند» و دیدگاه علی رضازاده، معاون فناوری ارتباطات و اطلاعات بانک انصار این است که «حفظ امنیت سرمایه مردم، وظیفه ذاتی و اولویت مهم ماست». 

در این شماره پرونده فراصنعت فاوا به «بررسی فعالیت کمیسیون شبکه در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران» پرداخته است و به بهانه دهمین سالگرد این کمیسیون پای صحبت افراد پیشروی این کمیسیون در قالب میزگرد و گفت‌وگو نشسته است. «کمیسیون شبکه ژن خاصی دارد» حاصل میزگردی است با حضور آزاد معروفی، حمید بابادی نیا، ‌اله‌مراد طالبی و علیرضا صالحی و «کمیسیون شبکه حاصل همکاری جمعی بود» حاصل گفت‌وگویی است با مسعود معزی‌نیا؛ که همگی این نام ها نقش پررنگی در شکل‌گیری این کمیسیون دارند. همچنین «دربرنامه ششم، فاوا ابزار توانمندسازی است» حاصل گپ‌وگفتی است با دکتر مرتضی براری، معاون حقوقی امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات. 

پرونده امنیت اطلاعات در مطلبی تفصیلی این پرسش را مطرح می‌کند که «صاحب اطلاعات مشتریان کیست؟». پرونده‌ آینده نزدیک نیز این شماره خود را به بحث داغ «اینترنت اشیا، حال و آینده» اختصاص داده است و مطالبی تحت عناوین «اینترنت اشیا؛ موج سوم»، «تهدیدات اینترنت اشیا»، «هشت راز و واقعیت درباره اینترنت اشیا» و «قدم بعدی برای اینترنت اشیا چیست؟» را در خود جای داده است. 

این نشریه که قصد دارد با همکاری جمعی از مدیران، اقتصاددانان، فناوران و صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف اعم از فناوری اطلاعات، اقتصاد، بانک و بانکداری الکترونیکی، صنعت و مدیریت؛ بسترساز ارتقای جایگاه فاوا در حد یک فراصنعت تأثیرگذار در کشور باشد به سردبیری علیرضا صالحی و در هلدینگ رسانه‌ای دیده‌بان آماده‌ و منتشر می‌شود که شماره هفتم آن در ۹۰ صفحه و با بهای ۱۲هزار تومان در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است. جهت تهيه اين ماهنامه به این نشانی مراجعه كنيد. 

گفتنی است که این نشریه از دیدگاه‌های همه علاقه‌مندان استقبال کرده و با تلفن ۸۸۷۴۹۴۱۲ و ایمیل info@dfe.ir آماده شنیدن نقدها و اظهارنظرهای نخبگان و کارشناسان است.

کد مطلب : 10894
https://aftana.ir/vdcbawb8.rhbg9piuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی