اتفاقات اخیر فرصت مغتنمی را به وجود آورده تا شبكه بانكی و شركتها به موضوع امنیت در فضای بانكی توجه بیشتری كنند.
مدیر مركز آموزش فرهنگ سازی و بانكداری الكترونیك با بیان این كه، سطح امنیت بانكداری الكترونیك برای مردم اطمینان لازم را به همراه دارد، گفت: با این وجود مسئولان بانكی برای ایجاد امنیت بیشتر برای چیدمان نیروی انسانی و لایه ها دقت مضاعفی خواهند داشت.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)،محمد مراد گفت :این توضیح را نیز داد كه افشای اخیر اطلاعات كارتهای بانكی موجب سوءاستفاده از هیچ كارت بانكی نشده و از نظر مالی نیز مردم متضرر نشدهاند.
وی همچنین با تاكید بر این كه، هك و نفوذی در خصوص كارتهای بانكی انجام نشده و صرفا سرقت اطلاعاتی بر خلاف اخلاق حرفهای صورت گرفته است، گفت: فرد خاطی از امانت و موقعیت خود سوءاستفاده كرده است.
به گفته بیات، اتفاقات اخیر فرصت مغتنمی را به وجود آورده تا شبكه بانكی و شركتها به موضوع امنیت در فضای بانكی توجه بیشتری كنند.
وی با تاكید بر این كه، مردم نیز باید حدود امنیت كارتهای خود را رعایت كرده و هر چند وقت یك بار رمز كارتهای خود را تغییر دهند، افزود: ابزارها و مسائل فنی لازم در زمینه سطح امنیت كارت های بانكی طراحی شده و پیشبینیهای لازم انجام گرفته است.
به گفته وی، اگر مردم به توصیههای بانك مركزی و بقیه دستگاه های مربوطه توجه و آن را رعایت كنند، مشكلی برای آنان ایجاد نخواهد شد.
دبیر مركز همكاریهای مشترك psp (شركتهای ارایه كننده خدمات بانكی) با اشاره به برخی خبرهای غیرواقعی كه موجب نگرانی مردم میشود، گفت: ایجاد نگرانی موجب اختلال در پیشرفت بانكداری الكترونیك خواهد شد و این مهم با توجه به سرمایهگذاریهای كلان در این بخش، برخلاف منافع ملی و مصالح عمومی است.
وی تصریح كرد: بانكداری الكترونیكی استفاده از فناوریهای پیشرفته نرمافزاری و سختافزاری مبتنی بر شبكه و مخابرات برای تبادل منابع و اطلاعات مالی به صورت الكترونیكی است و نیازی به حضور فیزیكی مشتری در شعبه نیست.