چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ , 25 Dec 2024
جالب است ۰
جیتکس 2018، بزرگ‌ترین رویداد فناوری اطلاعات منطقه که امسال با حضور بیش از ۱۰۰ کشور جهان برپا شد به کار خود پایان داد.
منبع : خبرگزاری مهر
جیتکس 2018، بزرگ‌ترین رویداد فناوری اطلاعات منطقه که امسال با حضور  بیش از ۱۰۰ کشور جهان برپا شد به کار خود پایان داد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، سی‌وهشتمین نمایشگاه جیتکس (Gitex2018) به عنوان بزرگ‌ترین رویداد فناوری اطلاعات منطقه خاورمیانه، پس از یک هفته به کار خود پایان داد و بیش از ۳۱ شرکت ایرانی در قالب پاویون جمهوری اسلامی ایران و نیز چندین شرکت مستقل ایرانی حاضر در این نمایشگاه، فرصتی داشتند تا آخرین دستاوردهای خود را به فعالان جهانی فناوری اطلاعات معرفی کنند.

این نمایشگاه میزبان آخرین دستاوردهای شرکت‌های فناوری اطلاعات از بیش از ۱۰۰ کشور دنیا در حوزه‌های مختلفی همچون اینترنت اشیا، شهر هوشمند، هوش مصنوعی، سخت‌افزار و نرم‌افزار، اپلیکیش‌های موبایل، امنیت اطلاعات، بازی‌های رایانه‌ای، هواپیماهای بدون سرنشین، لپ‌تاپ و تبلت، گوشی تلفن همراه، زیرساخت و شبکه‌های ارتباطی، تکنولوژی صوتی و سایر خدمات اینترنتی بود و به دلیل کیفیت در برگزاری بازدیدکنندگان بسیاری از کشورهای مختلف دارد.

جیتکس همه‌ساله تعداد زیادی از شرکت‌های بزرگ فناوری را به سوی خود جذب می‌کند و امسال نیز موفق شد چندین هزار شرکت فناوری از بیش از ۱۰۰ کشور را در فضایی به مساحت نزدیک به ۱۲۰ هزار مترمربع گردهم‌آورد.

در این نمایشگاه برخلاف سال‌های قبل، شرکت‌‌های حاضر بیشتر به مذاکره و تعامل با سایر شرکت‌ها برای دست‌یابی به بازار هدف‌شان پرداختند و مانند سال‌های گذشته خبر از رونمایی محصولات جدید نبود.

امسال نیز بازیگران اصلی پهنه فناوری اطلاعات جهان از شرکت‌های نرم‌افزاری گرفته تا شرکت‌های سخت‌افزاری همچون گوگل، مایکروسافت، کسپرسکی، اوراکل، ال‌جی، اچ‌پی، اچ‌تی‌سی، پاناسونیک، NEC و ... حضوری فعال و قدرتمند در جیتکس داشتند و در کنار آنها شرکت‌های خودروسازی مانند ولوو، آئودی، فیات، جگوار و ... آخرین دستاوردهای تلفیقی صنعت خودرو را که خودروهای خودران هستند به نمایش گذاشتند.

در این نمایشگاه که با محوریت دستاوردهای مربوط به هوش مصنوعی برگزار شد، بسیاری از شرکت‌ها، ایده‌های نوینی از به‌کارگیری هوش مصنوعی در زندگی ارائه کردند. حضور ربات‌ها، تجهیزات مربوط به واقعیت مجازی و راهکارهای ارائه شده در زمینه تاکسی‌های اینترنتی و امنیت سایبری ازجمله جذابیت‌های جیتکس امسال بود.

باید گفت که نمایشگاه جیتکس یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای استارتاپی نیز محسوب می‌شود که همه‌ساله در منطقه خاورمیانه برگزار می‌شود. این رویداد صدها استارتاپ، مبتکر و سرمایه‌گذار را از سراسر جهان گردهم جمع می‌کند تا آخرین یافته‌ها و پلتفرم‌ها و محصولات خود را به نمایش بگذارند. برگزاری جلسات مختلف بحث‌و‌تبادل نظر، کنفرانس، میزگرد، کارگاه، سخنرانی و... به منظور جذب سرمایه‌گذار از دیگر برنامه‌های این رویداد فناورانه بود که مورد توجه بسیاری قرار گرفت.

در جیتکس ۲۰۱۸ شرکت‌های ایرانی شامل ۲۳ استارتاپ، ۵ شرکت نشر دیجیتال و ۳ شرکت دانش‌بنیان سخت‌افزاری و نرم‌افزاری با هدف معرفی آخرین دستاوردهای خود، تلاش برای جذب بازار خارجی و نیز برای حضور در نشست‌های تخصصی در این رویداد بین‌المللی حاضر شدند.

طبق گفته مسئولان پاویون ایران در نمایشگاه جیتکس، به‌دلیل نوسانات نرخ ارز، امسال حضور فعالان فناوری اطلاعات و بازدیدکنندگان ایرانی از جیتکس به مراتب کمتر از سال‌های قبل بود.

در این میان تعاملات صورت گرفته بیشتر مربوط به کشورهای همسایه ایران، کشورهای شمال آفریقا و حتی کشورهای اروپایی بود.

حضور متمرکز شرکت‌های ایرانی درقالب پاویون جمهوری اسلامی ایران و تحت پرچم کشورمان یکی از نقاط قوت در جیتکس امسال بود و جاگیری این غرفه در سالنی که کشورهایی مانند هند، چین، کره جنوبی و اندونزی هریک تحت قالب پاویون کشوری حضور داشتند، ازجمله فرصت‌های مهم برای کسب‌و‌کارهای ایرانی بود.

در جیتکس امسال و در قالب پاویون جمهوری اسلامی ایران ۳۱ شرکت و کسب‌و‌کار ایرانی با حمایت اتاق بازرگانی ایران، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، اتحادیه صادرکنندگان نرم‌افزار و مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد، موفق به عرضه آخرین دستاوردهای خود شدند که بخشی از آنها با استقبال بازدیدکنندگان همراه بود.

در این نمایشگاه و در کنار تکنولوژی‌هایی که سفر و حمل‌ونقل را دگرگون می‌کند، هایپرلوپ امارات نیز به نمایش گذاشته‌شد.

هایپرلوپ نام وسیله جدید حمل‌و‌نقل سریع‌السیر در جهان است. در این وسیله افراد از طریق حرکت کپسول‌هایی در لوله‌های ثابت و بزرگ جابه‌جا می‌شوند. کپسول‌ها با قدرت مغناطیسی با سرعت ۱۲۰۰ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کنند و به‌دلیل خالی بودن لوله‌ها از هوا، حرکت کپسول‌ها با حداقل اصطکاک انجام می‌شود. این درحالی است که سرعت هواپیمای بوئینگ نزدیک به ۸۲۵ کیلومتر در ساعت عنوان می‌شود.هایپرلوپ قرار است مسافران دبی را در مدت ۱۲ دقیقه به ابوظبی برساند. این درحالی است که تاکنون این مسافت ۹۰ دقیقه به طول می انجامید. حال شرکتی قرار است این وسیله هوایی را با سرعت ۱۲۰۰ کیلومتر در ساعت، در کمتر از ۲ سال دیگر برای اماراتی ها آماده کند.

در این نمایشگاه با توجه به همگرایی دو فناوری اطلاعات و ارتباطات، تمامی شرکت‌های فناوری اطلاعات و فناوری ارتباطات  در کنار یکدیگر و به‌صورت متمرکز در سالن‌های مختلف حضور دارند.
کد مطلب : 14618
https://aftana.ir/vdcjomev.uqexvzsffu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی