پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ , 26 Dec 2024
جالب است ۰
دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی ضمن حمایت و مدیریت سالن دولت‌الکترونیکی، در کنار سایر نهادها و سازمان‌ها در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ)، به عرضه دستاوردهای خود پرداخته است
دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی ضمن حمایت و مدیریت سالن دولت‌الکترونیکی، در کنار سایر نهادها و سازمان‌ها در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ)، به عرضه دستاوردهای خود پرداخته است. 

به گزارش افتانا بنا بر اخبار دریافتی از واحد ارتباطات دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی، امسال نیز مانند سال گذشته معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور با همکاری و مدیریت دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی مسئولیت اجرا، برپایی و مدیریت سالن دولت‌الکترونیکی هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ) را به عهده دارند. 

وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت کشور، سازمان تامین اجتماعی، سازمان اسناد و کتابخانه ملی، ستاد حمل و نقل و سوخت کشور، سازمان نقشه‌برداری ایران، سازمان ثبت احوال کشور، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و وزارت علوم از جمله سازمان‌ها و نهادهایی هستند که در سالن دولت الکترونیک حضور دارند. 

دبیرخانه شورای عالی اطلاع‌رسانی نیز در فضایی نزدیک به ۸۰ متر در سالن ۲۷ دولت الکترونیکی الکامپ که از ۱۸ لغایت ۲۲ آذر بر پا شده است، فعالیت‌های ۶ سال گذشته خود را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می‌دهد. 

این دبیرخانه نیز ضمن حضور بخشی از مجموعه فعالیت‌های خود را در قالب یک بسته الکترونیکی در کنار طرح‌هایی همچون تولید و ساماندهی محتوای الکترونیکی ایران (تسما)، طرح تدوین نظام جامع فناوری اطلاعات کشور (تکفا۲)، سند راهبردی جامعه اطلاعاتی و سند راهبردی تولید محتوای الکترونیکی ایران، در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. 

مجموعه سرویس‌های چاپار شامل پست الکترونیک و نرم‌افزار مدیریت پست الکترونیک نیز با شعار "باهم باشیم، نزدیک‌تر از همیشه" نیز به عنوان یکی از سرویس‌هایی که به زودی عرضه عموم خواهد شد، معرفی و ارائه شده است. 

در حوزه خط و زبان فارسی نیز پروژهای دادگان ملی، پیکره متنی زبان فارسی، پژوهشنامه نویسه‌خوان نوری زبان فارسی (OCR)، پژوهشنامه فونت یا قلم فارسی با تاکید بر فونت نستعلیق، نیریزی و عثمان طه، پژوهشنامه تبدیل متن به گفتار، پژوهشنامه بازشناسی گفتار و پژوهشنامه خطایاب عرضه شده است. 

در حوزه دین و اخلاق نیز نرم‌افزار نظارت والدین بر مصرف اینترنت، پیکره متنی صرفی قرآن‌کریم، تولید نرم‌افزار آموزش روخوانی قرآن و بانک اطلاعات محتوای الکترونیکی دینی در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفته است. 

در حوزه دولت الکترونیک مستندات ارزیابی وب‌گاه‌های دولتی، بررسی یکپارچه‌سازی پایگاه‌های داده‌های ملی، مباحث مربوط به مطالعه و بررسی طرح شناسایی عوامل توانمندساز امنیت و پرتال رایگان خدمات الکترونیک دستگاه‌ها در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. 

در حوزه تولید علم، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی، گزارش‌هایی از اقدامات و همکاری‌های شورای عالی اطلاع‌رسانی در نشست‌های علمی، کارگروهها، همایش‌ها و سمینارهای تخصصی و نیز بانک اطلاعات متخصصین فناوری اطلاعات و ارتباطات ( پروژه بام فاوا) ارائه شده است.
شورای عالی اطلاع‌رسانی به عنوان نهاد سیاستگذار در حوزه کلان تولید محتوا بر محیط وب در ابعاد مختلف اجتماعی، دینی، اخلاقی، علمی و فرهنگی فعالیت دارد و اغلب خدمات این شورا در قالب بحث‌های زیرساختی است.
کد مطلب : 170
https://aftana.ir/vdcbugb8prhbz.iur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی