شرکت کوآلکام از دو تراشه جدید خود که قابلیت برقراری ارتباطات ماهوارهای دارند، رونمایی کرد.
شرکت کوآلکام از دو تراشه جدید خود که قابلیت برقراری ارتباطات ماهوارهای دارند، رونمایی کرد.
به گزارش افتانا به نقل از گیزموچاینا، کوآلکام (Qualcomm)، شرکت پیشرو در بخش نیمههادی و تجهیزات مخابراتی، اخیراً از دو تراشه مودم به نامهای S212 و S9205 رونمایی کرده است.
این تراشهها به منظور پاسخگویی به تقاضاهای رو به رشد بخش اینترنت اشیاء (IoT) سازمانی و همچنین صنعت ماهوارهای که انتظار میرود در دهه آینده رونق بگیرد، تولید شدهاند. این تراشهها با ارائه اتصال هیبریدی و مصرف انرژی بسیار کم، تراشههای معمولی کوآلکام شما نیستند. آنها با استاندارد 3GPP Release 17 مطابقت دارند که آنها را برای ارتباطات ماهوارهای مدار زمینی همزمان (GEO/GSO) ایدهآل میکند. علاوه بر این، آنها همچنین از قابلیتهای موقعیتیابی جهانی (GPS) پشتیبانی میکنند.
کوالکام مودم S9205 را که همین حالا در بازار وجود دارد، بهعنوان تراشهای برای ایجاد ارتباط میان دستگاههای IoT و شبکههای سلولی و ماهوارهای معرفی کرده است. این قابلیت به این تراشه اجازه میدهد که از طریق سیستم ماهوارهای GNSS امکان موقعیتیابی دقیق داشته باشد. درنتیجه این تراشه میتواند در صنایع مختلفی ازجمله ردیابی کانتینرهای باربری، رصد تجهیزات کشاورزی و دامها و مدیریت ناوگان هوایی و هواپیماهای باربری کاربرد داشته باشد.
از سوی دیگر، مودم S212 که در دنباله سال عرضه خواهد شد، برای کاربردهای مسافت دور و مصارفی با موقعیت ثابت طراحی شده است. کوآلکام میگوید این تراشه در استفاده از باتری بهترین عملکرد را دارد تا بیشترین شارژدهی را فراهم کند. بهعلاوه، S212 میتواند کارهایی مثل گردآوری دادههای دورسنجی از مخازن آب و سوخت و رصد دیگر تجهیزات زیرساختی را انجام دهد. از این مودم میتوان برای نظارت بر شبکههای برق، تشخیص زودهنگام آتشسوزی و غیره استفاده کرد.
هر دو تراشه جدید کوآلکام از پلتفرم Aware استفاده میکنند که خدمات ردیابی آنی و مدیریت دستگاهها در مناطق دورافتاده را ارائه میکند. این پلتفرم با همکاری شرکت Skylo، ارائهدهنده خدمات شبکههای ماهوارهای (NTN)، وعده یکپارچگی مناسب با این تراشهها را داده است تا بتواند عملکرد و قدرت آنها را افزایش دهد.
کوآلکام چند وقتی است که تمرکز خود را روی محصولات ماهوارهای گذاشته. مدتی پیش نیز از یک سرویس پیامرسان دوطرفه ماهوارهای به نام اسنپدراگون Satellite رونمایی کرده بود.