مدیرعامل تلگرام اعلام کرد ویژگیهایی که مشکلاتی در ارتباط با رباتها و کلاهبرداران داشتهاند، تغییر خواهند کرد.
مدیرعامل تلگرام اعلام کرد ویژگیهایی که مشکلاتی در ارتباط با رباتها و کلاهبرداران داشتهاند، تغییر خواهند کرد.
به گزارش افتانا، پاول دوروف اعلام کرد تلگرام، نظارت بر این پلتفرم را بهبود خواهد بخشید و بعضی از ویژگیهایی را که برای فعالیت غیرقانونی از آنها استفاده شده بود، حذف میکند.
موسس تلگرام روز جمعه ساعاتی پس از اینکه دستگیری ماه گذشته خود در فرانسه را «اشتباه» خواند، این تغییرات را رونمایی کرد. دوروف در فرانسه متهم شده است که امکان فعالیت مجرمانه در پلتفرم تلگرام را فراهم کرده است. او در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: این اپلیکیشن پیامرسان، متعهد شده تا نظارت در تلگرام را از دوره انتقاد، به دوره تمجید و ستایش تغییر دهد.
تغییراتی که دوروف اعلام کرد، شامل حذف ویژگی people nearby برنامه بود که به گفته او مشکلاتی با رباتها و کلاهبرداران داشت و ویژگی «کسبوکارهای نزدیک» که شامل مشاغل قانونی است، جای آن را خواهد گرفت. همچنین بارگداری مدیا در ابزار وبلاگنویسی «تلگراف» که به گفته دوروف، مورد سوءاستفاده بازیگران ناشناس قرار گرفته بود، غیرفعال میشود.
تلگرام ارجاعات به حفاظت شدن مکالمات محرمانه و عدم رسیدگی به درخواستها برای بررسی آنها را در صفحه پرسش و پاسخ خود حذف کرده است. به گفته سخنگوی تلگرام، کد سورس تلگرام تغییری نکرده اما کاربران میتوانند چت جدید را به ناظران گزارش کنند.
دوروف خاطرنشان کرد نزدیک به یک میلیارد کاربر تلگرام توسط یک اقلیت، ناامید شدهاند. او گفت: در حالی که ۹۹.۹۹۹ درصد از کاربران تلگرام هیچ ارتباطی با جرم و جنایت ندارند، ۰.۰۰۱ درصد درگیر در فعالیتهای غیرقانونی، تصویر بدی را برای کل پلتفرم ایجاد کردهاند و منافع حدود یک میلیارد کاربر ما را به خطر انداختند. دوروف افزود: تلگرام به ۱۰ میلیون مشترک پولی رسیده است.
دوروف پس از استفاده از کانال تلگرام خود برای اولین اظهارنظر عمومی از زمان بازداشتش در ماه گذشته، این پست را در ایکس منتشر کرد. او دستگیری خود را اشتباه خواند و این اظهارات را که تلگرام، بهشت هرجومرج است، رد کرد. دوروف گفت: تحقیقات درباره این اپلیکیشن، از این جهت غافلگیرکننده است که مقامات فرانسوی به خطی دسترسی داشتند که او در راهاندازی آن، کمک کرده بود تا آنها بتوانند در هر زمانی با نماینده تلگرام در اتحادیه اروپا تماس بگیرند..
او نوشت: اگر کشوری از خدمات اینترنتی ناراضی است، روال این است که اقدام قانونی را علیه خود این سرویس آغاز کند. استفاده از قوانین مربوط به دوران قبل از گوشیهای هوشمند برای متهم کردن یک مدیرعامل به جرایم ارتکابی توسط اشخاص ثالث در پلتفرمی که او مدیریت میکند، رویکردی نادرست است. اما ادعای برخی رسانهها مبنی بر اینکه تلگرام نوعی «بهشت هرج و مرج» است، به هیچ وجه صحت ندارد. ما روزانه میلیونها پست و کانال مضر را حذف میکنیم.
دستگیری دوروف، تنشها را میان روسیه و فرانسه تشدید کرده است، به طوری که برخی از قانونگذاران در مسکو مدعی شدند که پاریس تلاش میکند موسس تلگرام را وادار کند کلیدهای رمزگذاری این اپلیکیشن را به آژانسهای اطلاعاتی غربی تحویل دهد. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، هفته گذشته از اقدامات فرانسه علیه دوروف ابراز شگفتی کرد. پوتین در اولین اظهارنظر عمومی خود درباره دوروف پس از دستگیری، گفت: او فقط یک بار، سالها پیش با موسس تلگرام ملاقات کرده و با او در ارتباط نبوده است.
پست جدید دوروف: آیپی و شماره تماس کاربران را به مقامات میدهیم
پاول دوروف، مدیرعامل و بنیانگذار پیامرسان تلگرام، روز دوشنبه، دوم مهرماه در صفحه تلگرام خود نوشت: «برای ممانعت بیشتر از سوءاستفاده مجرمان از موتور جستجوی تلگرام، شرایط خدمات و آییننامه مربوط به حریم خصوصی خود را به روز کردهایم تا اطمینان حاصل کنیم با قوانین جهانی هماهنگ هستند. ما به صراحت اعلام کردهایم که آدرسهای آیپی و شماره تلفن افرادی که قوانین ما را نقض میکنند به درخواست مقامات قانونی مربوطه میتوانند فاش شوند.»
وی افزود: «طی چند هفته گذشته، گروهی از متخصصان، با استفاده از هوش مصنوعی، موتور جستجوی تلگرام را بسیار ایمنتر کردهاند. هیچ یک از مطالب مشکلسازی که در این موتور جستوجو شناسایی کردهایم، دیگر قابل دسترسی نیستند.»
روزنامه فرانسوی فیگارو نوشت: «تلگرام پس از ماجرای دستگیری پاول دوروف، موافقت با درخواستهای سازمانهای مجری قانون را آغاز کرد. تلگرام به درخواست یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مورد تحقیق درباره گروهی مظنون به انجام قتلهای قراردادی پاسخ داده است.»
کریپتونیوز نیز نوشت: «اقدامات اخیر دوروف نشاندهنده تغییراتی در تلگرام است که قبلا تمایلی به اشتراکگذاری اطلاعات کاربران با مقامات نداشت. اما اینکه آیا این اقدامات برای جلب رضایت منتقدان و جلوگیری از چالشهای قانونی بیشتر کافی خواهد بود یا خیر، هنوز مشخص نیست.»