چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ , 25 Dec 2024
جالب است ۰
سرمایه‌گذاری‌های هنگفت برای به‌کارگیری هوش مصنوعی در امنیت سایبری

هوش مصنوعی برای پیکار با تهدیدات سایبری زره‌پوش می‌شود

افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و رشد چشمگیر بازار هوش مصنوعی در امنیت سایبری، نشان‌دهنده اهمیت روزافزون این فناوری در حفاظت از داده‌ها و زیرساخت‌های حیاتی است.
افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و رشد چشمگیر بازار هوش مصنوعی در امنیت سایبری، نشان‌دهنده اهمیت روزافزون این فناوری در حفاظت از داده‌ها و زیرساخت‌های حیاتی است.
 
به گزارش افتانا، هوش مصنوعی در حال تغییر چشم‌انداز امنیت سایبری است و نقش مهمی در شناسایی تهدیدات، پیش‌بینی حملات و واکنش سریع ایفا می‌کند.  درباره استفاده از هوش مصنوعی در امنیت سایبری آمار و ارقام و پیش‌بینی‌های قابل تاملی در برخی گزارش‌های جهانی ارائه شده است.
 
بر اساس گزارش مؤسسه تحقیقاتی Capgemini Research Institute که در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۴ منتشر شده است، هوش مصنوعی و هوش مصنوعی مولد در حال تحول امنیت سایبری برای بسیاری از سازمان‌ها هستند. بر اساس این گزارش ، ۵۱ درصد از کسب‌وکارها از هوش مصنوعی عمدتاً برای شناسایی تهدیدات، ۳۴ درصد برای پیش‌بینی حملات و ۱۸ درصد برای واکنش به حملات استفاده می‌کنند.
 
بررسی‌های PwC نشان می‌دهد که ۴۵ درصد از کل سود اقتصادی فناوری هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ از بهبود محصول و فرایند تولید محصول حاصل می‌شود و تقاضای مصرف‌کننده را تحریک می‌کند. مطابق گزارش PwC در حوزه امنیت سایبری، ۶۲ درصد از سازمان‌ها، هوش مصنوعی را برای امنیت سایبری به طور کامل اجرا کرده‌اند یا در حال بررسی کاربردهای جدید آن هستند.
 
گزارش‌های گارتنر در سال‌های اخیر به بررسی روندهای فناوری و امنیت سایبری پرداخته‌اند. به عنوان مثال، در سال ۲۰۲۳، گارتنر ۱۰ فناوری برتر را معرفی کرد که شامل هوش مصنوعی تطبیقی نیز می‌شد. همچنین، پیش‌بینی‌هایی برای سال ۲۰۲۵ در مورد فناوری‌های استراتژیک ارائه شده است. بر اساس تحقیقات Gartner، امروزه ۷۱ درصد از سازمان‌ها در مقایسه با دو سال گذشته، بودجه بیشتری برای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در امنیت سایبری اختصاص داده‌اند. طبق پیش‌بینی Markets and Markets، انتظار می‌رود که ارزش بازار هوش مصنوعی در امنیت سایبری تا سال ۲۰۳۰ به ۱۳۳.۸ میلیارد دلار برسد. این رشد ناشی از افزایش روزافزون حملات سایبری است.
 
طبق گزارش Allied Market Research، بازار جهانی فناوری‌های امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۷ با نرخ رشد مرکب سالانه ۲۳.۶ درصد گسترش خواهد یافت. گزارش Forrester نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد از شرکت‌های مخابراتی از هوش مصنوعی برای تقویت امنیت سایبری خود استفاده می‌کنند.
 
این آمارها نشان می‌دهند که هوش مصنوعی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک ابزار حیاتی برای مقابله با تهدیدات سایبری است و سازمان‌ها به‌طور مداوم در حال سرمایه‌گذاری در این فناوری هستند تا از داده‌ها و زیرساخت‌های خود محافظت کنند.
کد مطلب : 22617
https://aftana.ir/vdchq-ni.23nizdftt2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی