جمعه ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ , 4 Apr 2025
جالب است ۰
گوگل تراشه‌ای برای انتقال داده با سرعت نور می‌سازد

تارا رکورد سرعت اینترنت را می‌شکند

آزمایشگاه تحقیق و توسعه مخفی گوگل به نام X روی پروژه‌ای با نام رمز تارا (Taara) فعالیت می‌کند که می‌خواهد تراشه‌ای را برای انتقال داده با سرعت نور توسعه بدهد.
منبع : phonearena
آزمایشگاه تحقیق و توسعه مخفی گوگل به نام X روی پروژه‌ای با نام رمز تارا (Taara) فعالیت می‌کند که می‌خواهد تراشه‌ای را برای انتقال داده با سرعت نور توسعه بدهد.
 
به گزارش افتانا، آزمایشگاه تحقیق و توسعه مخفی گوگل به نام X  اکنون روی پروژه‌ای با نام رمز تارا (Taara) فعالیت می‌کند. این پروژه در حقیقت تراشه‌ای است که برای انتقال داده با سرعت نور توسعه یافته است.
 
ماهش کریشنازوامی؛ مدیر عامل تارا، در یک پست وبلاگی نوشت این تراشه طی هفت سال گذشته آزمایش شده و توانسته اینترنت را با سرعت بیشتر از فیبر منتقل کند. تراشه مذکور همچنین قابلیت دسترسی به اینترنت را در مناطقی فراهم می‌کند که به طور معمول ارتباطات بسیار گران‌قیمت است یا از لحاظ جغرافیایی فراهم کردن آن چالش‌برانگیز است. گوگل برای کاهش پیچیده این موضوع و همچنین هزینه‌ها تراشه تارا را معرفی کرده است.
 
بیشتر قابلیت‌های اصلی «تارالایت بریج»، نسل اول این سیستم، نور را به طور فیزیکی با کمک سیستم از آینه‌ها، حسگرها و سخت‌افزارها جابه‌جا می‌کرد. نسل بعدی تراشه از نرم‌افزار برای ردیابی کردن و اصلاح اشعه نور بدون نیاز به تجهیزات حجیم استفاده می‌کند. با توجه به اخبار جدید عملکرد اصلی تارا لایت بریج از اندازه چراغ راهنمایی به اندازه یک ناخن کاهش یافته است. این نوع پیشرفت ایده‌ها را تکمیل می‌کند تا به فناوری واقعی که مورد استفاده بسیاری از افراد است، تبدیل می‌کند.
 
هرچند قطعات مکانیکی به کار رفته برای راهنمایی خودکار اشعه مورد نیاز است، تراشه جدید که یک سیستم ردیابی پیچیده است، نور را با دقت خارق العاده‌ای راهنمایی، ردیابی و اصلاح می‌کند.
 
هر تراشه تارا صدها انتشار دهنده نور و نرم‌افزاری دارد که برای کنترل جهت ارسال اشعه‌ها به کار می‌رود تا تضمین شود آنها طوری حرکت می‌کنند که سیستم عملکرد درستی داشته باشد. هنگامی که دو اشعه نور در یکدیگر قفل می‌شوند، آنها یک ارتباط ایمن برای انتقال داده به وجود می‌آورند.
 
فیبر نوری از نور منتقل شده از طریق کابل‌های زیرزمینی برای انتقال اینترنت استفاده می‌کند، تارا از یک پرتو باریک و نامرئی نور برای انتقال داده‌ها با سرعت‌هایی تا ۲۰ گیگابیت در ثانیه برای مسافتی تا ۱۲.۴۳ مایل استفاده می‌کند. یکی از دلایلی که تارا اهمیت زیادی دارد آن است که چنین پلتفرمی طی چند ساعت آماده فعالیت و راه‌اندازی می‌شود، حال آنکه نصب فیبرها ممکن است چند روز، ماه یا حتی سال طول بکشد.
 
گوگل مدعی است تراشه تارا در ۲۰۲۶ میلادی راه‌اندازی می‌شود. این شرکت از نوآوران و محققان علاقه‌مند به اکتشاف در کاربردهای جدید فناوری خواسته تا با تیم توسعه‌دهنده ارتباط برقرار کنند.
 
کد مطلب : 22698
https://aftana.ir/vdcg739x.ak9xy4prra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی