چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ , 25 Dec 2024
جالب است ۰
پوشش خبری ویژه افتانا از سبیت ۲۰۱۲

هر کجا هستم باشم، آسمان مجازی مال من است!

سيستم «آسمان مجازي» از صفحات سقفي بزرگ نمايشگر مسطح با ۲۸۸ ديود ريز نوري استفاده كرده كه هر كدام قادر به توليد نورهاي آبي، قرمز، سبز و سفيد و در مجموع ۱۶ ميليون تركيب رنگي هستند
دانشمندان نمايشگاه فناوري پيشرفته CeBIT، موفق به ساخت سيستمي شده‌اند كه به كارمندان ادارات، احساس كار در محيط باز در زير آسمان آبي را مي‌دهد.
  سيستم «آسمان مجازي» از صفحات سقفي بزرگ نمايشگر مسطح با ۲۸۸ ديود ريز نوري استفاده كرده كه هر كدام قادر به توليد نورهاي آبي، قرمز، سبز و سفيد و در مجموع ۱۶ ميليون تركيب رنگي هستند.

به گزارش افتانا، اين ال‌اي‌دي‌ها همچنين قادر به ساخت اشكال متحرك مانند ابر بوده و نور متغير روز مانند نور خورشيد يا ستارگان را بسته به زمان، منعكس مي‌كنند.

تاثير آن به اين گونه است كه در زمان نگاه به سمت بالا، فرد احساس مي‌كند به آسمان بهاري با ابرهاي كوچك متحرك چشم دوخته است.

به گفته ماتياس بوئس، دانشمند موسسه فرانهوفر كه اين سيستم جديد را طراحي كرده، مطالعات نشان داده كه احساسات كارمندان در مورد فضا مي‌تواند به‌طور چشمگيري بر خلاقيت آنها تاثير بگذارد.

وي از استقبال عمومي در پي رونمايي از اين سيستم جديد در نمايشگاه امسال CeBIT كه بزرگ‌ترين نمايشگاه فناوري جهان در شهر هانوفر آلمان بوده است، خبر داد. بوئس حتي از استقبال بيمارستان‌ها و خانه‌هاي سالمندان براي كاربردهاي درماني ويژه افرادي كه قادر به خروج از فضاهاي بسته نيستند، خبر داد. از آن جا كه آسمان مجازي از ال‌اي‌دي به جاي نوارهاي فلورسنت برخوردار بوده، بسيار بيشتر از سيستم‌هاي نوري كنوني دوستدار محيط زيست است.

هزينه هر يك از اين صفحات با اندازه ۵۰ سانتي‌متر مربع حدود يكهزار و ۶۰۰ دلار برآورد شده است. نمايشگاه فناوري «CeBIT» كه از مارس ۲۰۱۰ كار خود را آغاز كرده، امسال ميزبان چهار هزار و ۲۰۰ غرفه‌دار همچون مايكروسافت و گوگل و شركت‌هاي كوچك‌تر فناوري بود كه به نمايش اختراعات آينده خود مي‌پرداختند. کنون در میان مرورگرهای اینترنتی مختلف بعد از مرورگر IE و فایرفاکس رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
کد مطلب : 670
https://aftana.ir/vdcgrz934ak9u.pra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی