چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ , 25 Dec 2024
جالب است ۰
معاون سازمان فناوری اطلاعات با بيان اينكه بر اساس پيش‌بيني‌هاي انجام شده تا سال ۲۰۱۵ حدود ۱۴ ميليون شغل توسط رايانش ابري ايجاد مي شود تاکید کرد: بايد به ابعاد فرهنگي اين فناوري نيز توجه شود.
منبع : خبرگزاری مهر
معاون سازمان فناوری اطلاعات با بيان اينكه بر اساس پيش‌بيني‌هاي انجام شده تا سال ۲۰۱۵ حدود ۱۴ ميليون شغل توسط رايانش ابري ايجاد مي شود تاکید کرد: بايد به ابعاد فرهنگي اين فناوري نيز توجه شود.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، علی اصغر انصاري با اشاره به الزامات پرداختن به مقوله رایانش ابری گفت: الزامات توسعه رايانش ابري در سه سطح (كلان، مياني و خرد) تقسيم بندی می شود و نخستین نكته لزوم تدوين راهبرد و برنامه ملی توسعه بخشی در این حوزه است. براین اساس توسعه خدمات و صنايع با رویکرد بومی سازی محصولات و لزوم تدوين راهبرد با هدف كسب تسهیم بازارهای داخلی و بين‌المللی فعالان داخلی همراه با تحليل رقبای خارجی و مزايای رقابت كشور در درجه اهمیت قرار می گیرد.

معاون توسعه و مدیریت شبکه سازمان فناوری اطلاعات ایران بروز رساني مقررات بانكي،‌ بيمه، ماليات‌ و گمرك را با استفاده از فناوری اطلاعات راه حل مناسبی برشمرد که در سطح میانی این مقوله باید به آن توجه شود و گفت: حمايت از تجاری سازی ايده‌ها و ارائه تسهيلات لازم براي كسب و كارهاي نوپا و دانش بنيان در این بخش از جمله الزامات سطح خرد برای توسعه رایانش ابری است چرا که رایانش ابری زمينه كارآفرينی را فراهم كرده و حامی ايده‌ها محسوب مي شود.

وی با اشاره به تنظيم بازار و مقررات براي ذي‌نفعان حوزه رایانش ابری تصریح کرد: يكي از معاونت هاي سازمان فناوري اطلاعات، رگولاتوري است که براي موضوع فناوري اطلاعات، مقررات را مصوب مي كند اما مرجع تصويب همان كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات است كه اعضاي آن از مجموعه‌هاي مختلف هستند.

انصاری با اشاره به برنامه های کشور برای مهاجرت به نسخه ۶ آدرس های عددی اینترنت که از دو سال پيش برنامه راهبردي آن تصويب و ابلاغ شده، ‌گفت: در حال حاضر چنانچه شرکت ارتباطات زيرساخت به لحاظ تكنيكي آمادگي خود را فراهم كند به اين سمت حركت خواهیم کرد و در حال حاضر منتظر فراهم كردن امكانات و تجهيزات لازم براي تطابق با نسخه جديد از IP آدرس هستيم كه شركت ارتباطات زيرساخت بايد آن را ابلاغ كند.

وي با بيان اينكه تمام مكانيزمهاي گذر به آدرسهای جدید اینترنتی را مطالعه كرده و به يك مكانيزم گذر بومي رسيده ايم گفت: همزيستي بين نسخه ۴ و ۶ آدرسهای عددی اینترنتی در تمام دنيا وجود دارد ولي مساله امنيت در IP نسخه ۶ برغم اينكه فضاي آدرس دهي زيادي را فراهم مي كند بيشتر است.

معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران از برگزاري همايش بين المللي مهاجرت به نسخه جدید آدرسهای عددی اینترنتی در ابتداي سال ۹۳ خبر داد و گفت: از كشورهايي كه تجربه خوبی در اين زمينه دارند دعوت كرديم كه نتايج اين انتقال دانش و مطالعات خود را به اين همايش ارائه دهند.

انصاري با بيان اينكه در چند ماه گذشته بسیاری از شركتهاي مطرح به صورت مستقيم و غيرمستقيم براي حضور در بازار كشورمان به ما مراجعه كردند تاكيد كرد: زمينه گفتگو فراهم است و اگر شرايط سياسي كشور اجازه دهد مي توانيم در اين زمينه مذاكره كنيم.
کد مطلب : 7049
https://aftana.ir/vdcb.abzurhbg9iupr.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی