پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ , 26 Dec 2024
جالب است ۰
توسعه ابزارهای بومی امنیتی با توجه به خطراتی که در فضای سایبر وجود دارد امری بدیهی است. که تمامی دست اندر کاران حوزه امنیت بر اهمین آن اذعان دارند اما در خصوص چگونگی نگاه به این مسئله و ساز و کارهای تولید محصولات بومی نظریه های متفاوتی در بین کارشناسان و متخصصان این امر وجود دارد.
توسعه ابزارهای بومی امنیتی با توجه به خطراتی که در فضای سایبر وجود دارد امری بدیهی است. که تمامی دست اندر کاران حوزه امنیت بر اهمین آن اذعان دارند اما در خصوص چگونگی نگاه به این مسئله و ساز و کارهای تولید محصولات بومی نظریه های متفاوتی در بین کارشناسان و متخصصان این امر وجود دارد با علیرضا منافی مدیر عامل شرکت امن افزار گستر شریف به گفتگو نشستیم تا با دیدگاه های او در این خصوص بیشتر آشنا شویم. شرح این گفتگو را در ادامه می خوانید. 

۱- مهمترین رویداد حوزه افتا در سال ۹۲ از دید شما چه بوده است؟
حمايت دولت از توليد در سال حماسه اقتصادي انتخاب دولت جديد حامي سنديکاها و بخش خصوصي و فعال شدن مجدد شوراي عالي فضاي مجازي مهمترین رویدادهای سال جاری در حوزه ICT بوده است.
 
۲- با توجه به بازشدن فضای اقتصادی و کاهش تحریم ها پیش بینی می کنید که شرکت های خارجی تا چه میزان تمایل به ورود به بازار کشور را جهت فروش محصولات و تکنولوژی های امنیتی داشته باشند؟
با توجه به بخشنامه‌هاي ممنوعيت محصول امنيتي خارجي و نيز حمايت‌هاي وزارت صنايع از توليد ملي تاثير بسيار کمی خواهد داشت. 

۳- آیا این مسئله تهدیدی برای تولید محصولات امنیتی بومی خواهد بود؟
به نظر من بیشتر موجب ایجاد بازار رقابتی و بهبود محصولات داخلی خواهد شد. و تولیدکنندگان محصولات بومی برای اینکه بتوانند در این بازار باقی بمانند تلاش بیشتری جهت افزایش کیفیت تولیدات خود خواهند کرد.

در همین رابطه آیا ورود شرکت های خارجی، امکان استفاده از فناوری های جدید و انتقال تکنولوژی را برای تولید محصولات بومی فراهم خواهد آورد؟
بله در صورت لزوم ايجاد هم افزايي داخلي و خارجي محتمل است. 

۴- به نظر شما لازم است که از صفر تا صد محصولات امنیتی در داخل کشور تولید شود؟
بله توليد محصولات بومی امنیتی با تکنولوژی و دانش کاملا داخلی جهت شناخت ابعاد مختلف امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات و استفاده و بهره برداری در مراکز حساس و حياتي کشور جهت جلوگیری از تهدیدات احتمالی لازم است. 

۵- فکر می کنید چالش های پیش رو در توسعه امنیت اطلاعات (در سطح کلان)در سال آینده چه خواهد بود؟
بيش‌ترين چالش سال آينده در بعد تأمين اعتبار و بودجه افتاي سازمان‌ها خواهد بود که با توجه به افزايش روزافزون تهديدات سايبري، از يک سو سازمان‌ها در معرض انواع آسيب‌پذيري‌هاي جدي در فناوري اطلاعات و ارتباطات قرار گرفته اند و از سوي ديگر توان مالي شرکت‌هاي ارائه دهنده خدمات و محصولات افتا به چالش کشيده خواهد شد که خطري بزرگ براي امنيت ملي خواهد بود.

۶- در پایان، لطفا ضمن معرفی کامل خود، خلاصه ای از فعالیت های شرکت را بیان فرمایید.
شرکت امن‌افزار گستر شريف با بيش از يک دهه سابقه به عنوان يک شرکت رسمي دانش بنيان حوزه افتا با ارائه سبد کاملي از خدمت و محصولات امنيت شبکه و اطلاعات در حوزه‌هاي مختلف استراتژي‌هاي امنيت، نظام‌هاي مديريت امنيت، ارائه انواع تجهيزات ديواره آتش و UTM، ارائه راهکارهاي زيرساخت کليدعمومي مبتني بر رمزنگاري نامتقارن، ثبت انواع ادله‌هاي الکترونيکي، تأمين امنيت پايانه‌هاي کاري و سرورها و تجهيزات شبکه و نهايتاً استقرار ساختارهاي دفاع امنيتي مبتني بر SOC/ Cert جامع‌ترين راهکارهاي يکپارچه امنيتي را به طيف گسترده‌اي از مشتريان خود ارائه مي‌دهد. 

این مطلب در ویژه نامه نوروزی افتانا منتشر شده است. برای دریافت نسخه آنلاین با کیفیت خوب اینجا و برای دریافت نسخه آنلاین با کیفیت عالی اینجا را کلیک کنید.

کد مطلب : 7324
https://aftana.ir/vdch.inqt23nxkftd2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی