مدیر سازمان نظام صنفی رایانه ای، ماهها قبل و درنخستین و آخرین مصاحبه رسانه ای خود، بر تعهد به شفافیت و حضور در اتاق شیشه ای، تاکیدکرد و وجود هر نوع نفوذ و تاثیرگذاری پشت پرده توسط پدرخوانده های صنفی بر تصمیمات و اقدامات خود را، خلاف واقع دانست.
منبع : روزنامه فناوران
مدیر سازمان نظام صنفی رایانه ای، ماهها قبل و درنخستین و آخرین مصاحبه رسانه ای خود، بر تعهد به شفافیت و حضور در اتاق شیشه ای، تاکیدکرد و وجود هر نوع نفوذ و تاثیرگذاری پشت پرده توسط پدرخوانده های صنفی بر تصمیمات و اقدامات خود را، خلاف واقع دانست.
مدتی است دعوت به سرمایه گذاری به منظور تاسیس آزمایشگاه از سوی کنسرسیوم ایریانا در سایت سازمان نظام صنفی ، خود نمایی می کند. در سال ۱۳۸۵، این شرکت با اطلاع از موفقیت چند شرکت ایرانی در فروش محصولات نرم افزاری در بازار افغانستان به قصد استفاده از فرصت کمکهای دولت ایران در بازسازی افغانستان، تاسیس شد و پس از مدتی کوتاه، با اتمام بودجه تخصیصی، سالهاست که دچار توقف فعالیت و تعطیلی شده است.
حال گویا شرکت مذکور، به قصد خروج از وضعیت عدم فعالیت، وارد حوزه تخصصی جدیدی شده که با موضوع فعالیت اش ، به کلی بی ارتباط بوده و زمینه تخصصی است که سابقه، دانش، امکانات و منابع مالی و انسانی خاص خود را می طلبد. از نظر اصول اولیه فروش سهام جدید، این توقع معقول، وجود دارد که شرکت مورد بحث، مانند تمام موارد مشابه، بطور شفاف به ارائه بیلان و تراز مالی خود بپردازد تا خریداران جدید سهام، آگاه شوند که آیا سرمایه اولیه شرکت در سایه کفایت و درایت مدیران آن بعد از گذشت ۶ سال، چند برابر شده یا سرمایه گذاری جدید، باید صرف تسویه و جبران زیان انباشته آن شود.
همچنین گفته نشده شرکت مذکور، واجد چه شرایط و تجارب حرفه ای در حوزه استاندارد است که مدعی بهبود کیفیت و شکستن فضای شبه انحصار می باشد.
چنین ادعایی در حالی است که دعوتنامه روی سایت سازمان، حتی فاقد امضاء مشخص بوده و نگارنده آن و مدیریت اجرایی شرکت هم برای خوانندگان، نامعلوم گذاشته شده است. ضمن آنکه نگارنده، حتی از ادبیات جا افتاده در حوزه مذکور، بی اطلاع بوده و از لغاتی چون آزمایشگاه تست (بجای آزمایشگاه آزمون ) استفاده نموده است.
همچنین مشخص نیست که آیا شرکت مذکور با این سابقه و تجربه و سرمایه و بنیه مالی محدود، آیا دارای موافقت اصولی اولیه سازمان استاندارد برای ایجاد آزمایشگاه هست یا خیر؟ سالها قبل، زمانی که مهندس پرویز ناصری، مدیریت کنسرسیوم صادرات نرم افزار ثنارای را بر عهده داشت اقدام ایشان برای انجام پروژه های داخلی و خارج از موضوع صادرات، به عنوان گناهی بزرگ و نابخشودنی، با اعتراض شدید آقای مظلوم واجاری مواجه شد. اکنون ایجاد یک آزمایشگاه آزمون داخلی توسط یک تشکل با موضوع صادرات نرم افزار در دستور کار است.
روسای قبلی و فعلی سازمان نظام صنفی، صرفا" با استفاده از موقعیت سازمانی خود و حمایت تمام اعضاء صنف، امکان حضور در کمیته های تخصصی و جلسات سازمان استاندارد را یافته اند بنابراین انتظار می رود هر نوع فرصت بدست آمده و تفاهم نامه حاصله را در جهت انتفاع بلند مدت برای تمام اعضاء صنف و سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، مصرف نموده و فارغ از ارتباطات شخصی، گروهی یا جناحی باشند.
خانم داننده باید توجه داشته باشند نحوه ارجاع پروژه های سازمان طوری نباشند که وضعیت قحط الرجالی را به ذهن ،متبادر کند و در هر ا۵قدامی ، این حساسیت و نگرانی ، در نظر گرفته شود.
جهت رفع سوء تفاهمات و حفظ انسجام صنفی، خواهشمندم خانم داننده، هر چه سریعتر با تشکیل یک جلسه حضوری، در جمع اعضای علاقمند به موضوع، پاسخگوی سوالات آنها در این رابطه و نوع و نحوه همکاری آن مدیریت با ذینفعان مجری پروژه مذکور و چگونگی بهره مندی سازمان از منافع حاصله باشند و چگونگی و ضوابط انتخاب پیمانکار جهت سایر پروژه های سازمان در سال گذشته را هم توضیح بفرمایند.