شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ , 4 Jan 2025
جالب است ۰
گفت‌وگو با مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاران فناوری به بهانه حضور هلدینگ تِک وِست در نمایشگاه بین‌المللی اینوکس کیش

«تِک وِست» تلفیقی از دانش، فناوری و سرمایه است

شرکت سرمایه‌گذاران فناوری با نام تجاری «تک وِست»، به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، با تکیه ‌بر سرمایه انسانی خود که عامل رشد و بالندگی این مجموعه طی سال‌های فعالیتش بوده است، همگام با توسعه فناوری روز دنیا فرصت سرمایه‌گذاری و مشارکت کارآفرینانه و پایدار در توسعه کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات برای افزایش کارایی و اثربخشی فعالیت‌های اقتصادی و ارتقای کیفیت زندگی مردم را برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران فراهم آورده است.
منبع : روزنامه دنیای اقتصاد

شرکت سرمایه‌گذاران فناوری با نام تجاری «تک وِست»، به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، با تکیه ‌بر سرمایه انسانی خود که عامل رشد و بالندگی این مجموعه طی سال‌های فعالیتش بوده است، همگام با توسعه فناوری روز دنیا فرصت سرمایه‌گذاری و مشارکت کارآفرینانه و پایدار در توسعه کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات برای افزایش کارایی و اثربخشی فعالیت‌های اقتصادی و ارتقای کیفیت زندگی مردم را برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران فراهم آورده است.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، هم‌زمان با آغاز به کار دومین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی، هفتمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور و همایش اقتصاد ایران در دوران پسا تحریم: کیش دروازه ورود، هلدینگ «تِک وِست» به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور علاوه بر حمایت ویژه از نمایشگاه، در این رویداد به‌شکلی ویژه حضور پیدا کرده است.

مهندس ابوالفضل غلامرضایی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاران فناوری، در خصوص حضور هلدینگ تِک وِست گفت: با تکیه به سابقه فعالیت شانزده‌ساله این مجموعه در حوزه سرمایه‌گذاری در صنایع مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات سعی شده است با حضور در این رویداد ضمن تعامل با دیگر بازیگران بازار مالی، پتانسیل رو به رشد صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در نقش‌آفرینی اقتصاد پسا تحریم را با آن‌ها به اشتراک بگذاریم. 

وی با اشاره به حمایت کامل از برگزاری این رویداد درخصوص برنامه‌های هلدینگ تِک وِست در نمایشگاه افزود: علاوه بر حضور در فضای نمایشگاهی این رویداد، برنامه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور را نیز خواهیم داشت که برای سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به این حوزه، جذاب خواهد بود. همچنین تلاش می‌شود با فراهم آوردن بستری برای تبادل نظرات در خصوص نقش صنعت فناوری اطلاعات در اقتصاد پسا تحریم، دین خود را نسبت به تمامی فعالان این صنعت ادا کنیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاران فناوری با اشاره به سوابق فعالیت این هلدینگ گفت: گروه توسن به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجموعه شرکت‌های خصوصی فعال در صنعت فناوری اطلاعات بانکی و پرداخت کشور، از شناخته‌شده‌ترین برندهای تحت مالکیت هلدینگ تِک وِست است.

گروه توسن شامل ۱۰ شرکت فعال در صنعت فناوری اطلاعات بانکی و پرداخت است که بیش از ۸۰ درصد بانک‌ها و مؤسسات مالی مجاز کشور از محصولات و خدمات این مجموعه شرکت‌ها استفاده می‌کنند. به‌طورکلی حوزه‌های

مورد پوشش این گروه شامل سیستم جامع بانکداری متمرکز، بانکداری خرد، بانکداری مجازی، نرم‌افزار سوئیچ پذیرنده، دستگاه خودپرداز (ATM)، دسـتگاه کارت‌خوان (POS)، دستگاه خودبانک (VTM)، صندوق فروشـگاهی، سیستم‌های پرداخت خرد، کیف پول الکترونیک و بلیت الکترونیک، راهکارهای داده‌کاوی، انبار داده، هوش تجاری و هوش عملیاتی، سامانه هوشمند و مقیاس‌پذیر بانکی، نرم‌افزارهای مدیریت ریسک، رتبه‌بندی اعتباری، ساخت و عملیات مرکز داده، فناوری‌های هوشمند نظیر بازشناسی گفتار متن و تصویر می‌شود.

علاوه بر این سطح گسترده از خدمات و مشتریان، گروه توسن عنوان بسیاری از «اولین‌های صنعت فناوری اطلاعات بانکی و پرداخت کشور» را با خود به دوش می‌کشد؛ از جمله اولین سیستم جامع بانکداری متمرکز، اولین اینترنت‌بانک کشور. 

مهندس غلامرضایی درخصوص معرفی اجمالی این شرکت گفت: شرکت سرمایه‌گذاران فناوری با نام تجاری «تک وِست»، به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، با تکیه ‌بر سرمایه انسانی خود که عامل رشد و بالندگی این مجموعه طی سال‌های فعالیتش بوده است، همگام با توسعه فناوری روز دنیا فرصت سرمایه‌گذاری و مشارکت کارآفرینانه و پایدار در توسعه کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات برای افزایش کارایی و اثربخشی فعالیت‌های اقتصادی و ارتقای کیفیت زندگی مردم را برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران فراهم آورده است.نگاه ما به این کسب‌وکار مبتنی بر ساخت آینده‌ای بهتر با تکیه بر دانش و تجربه است. همین نگاه باعث شده است که امروز بتوانیم علاوه بر جذب سرمایه‌گذاران مختلف، بیش از ۱۶۰۰ نفر از افراد تحصیل‌کرده و نخبه کشور را در جمع کارکنان شرکت‌های هلدینگ تِک وِست داشته باشیم که در نوع خودش، دستاورد بزرگی محسوب می‌شود؛ از این جهت که فرصتی ایجاد کرده‌ایم که با وجود رغبت و مهیا بودن شرایط خروج از کشور برای این افراد، در کشور مانده‌اند و به این سرزمین و بوم خدمت می‌کنند.

مدیرعامل هلدینگ «تِک وِست» در خصوص بسترهای همکاری این هلدینگ گفت: پشتیبانی تِک وِست از کارآفرینان در آفرینش کسب‌وکارهای جدید و همراهی و حمایت در مسیر رشد کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری، بستر مناسبی برای دست‌یابی سریع به اهداف و شکوفایی را فراهم کرده است. از ویژگی‌های بارز این بستر که در هلدینگ تِک وِست شکل گرفته است می‌توانیم به مواردی مثل «سرعت و امکان دست‌یابی به اهداف»، «تسهیل ورود به بازار و گسترش بازار»، «فرصت تجهیز کسب‌وکار به منابع مدیریتی و سرمایه انسانی مورد نیاز»، «فرصت توسعه فناوری همگام با روند جهانی»، «فرصت جذب سرمایه‌گذار و تأمین مالی» و از همه مهم‌تر «ورود به زنجیره ارزش شرکت‌های گروه» اشاره کنیم.

مدیرعامل هلدینگ «تِک وِست» در ادامه درخصوص شیوه‌های تحقق این مهم گفت: این مهم می‌تواند به شیوه‌های مختلف انجام شود؛ به‌طور مختصر «بررسی طرح تجاری و مشارکت در بهبود و اصلاح آن با هدف ایجاد کسب‌وکار جدید و ارزش‌افزا»، «سرمایه‌گذاری از طریق مشارکت در توسعه کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری»، «حمایت از کسب‌وکارها در ابعاد مختلف تحقیق و توسعه، بازار، مالی و مدیریتی» و «مشارکت در توسعه، نگهداشت، مراقبت و بهبود کسب‌وکار در مسیر بلوغ آن و ایجاد قابلیت تأمین مالی مشترک توسط سرمایه‌گذاران
بین‌المللی» از شیوه‌هایی هستند که برای تحقق این امر در هلدینگ تِک وِست به کار می‌بندیم.

او در ادامه درباره شیوه‌های همکاری با هلدینگ «تِک وِست» گفت: همراهی و ایجاد نهادهای سرمایه‌گذاری جسورانه (VC Fund) و مدیریت اجرایی آن یکی از شیوه‌هایی است که می‌توانیم بر اساس آن با دیگر بازیگران وارد همکاری شویم که این خود شامل ارائه گزینه‌های سرمایه‌گذاری و راستی‌آزمایی (Due Diligence) گزینه‌ها در تمامی ابعاد سرمایه‌های انسانی، بازار، مشتری، محصول، فرایند، مالی و حسابداری و سرمایه‌گذاری و ریسک می‌شود.

همچنین علاقه‌مندیم با شرکت‌های تأمین سرمایه و سرمایه‌گذاران بزرگ حقوقی و حقیقی در زمینه سرمایه‌گذاری‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات همکاری داشته باشیم. علاوه بر این‌ها بستر همکاری با تِک وِست در خصوص «تأمین مالی با بازده ثابت و بلندمدت با بهره‌گیری از ظرفیت بازارهای مالی»، «پذیرش سرمایه‌گذار از طریق عرضه سهام شرکت‌های موجود» و «بررسی طرح‌های کسب‌وکار پیشنهادی از لحاظ صرفه اقتصادی و شراکت در اجرای آن» مهیاست و شرکت‌ها یا سازمان‌های علاقه‌مند می‌توانند از این فرصت‌ها استفاده کنند.

با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های مهم صنایع مختلف در کشور پرداختن به شرایط پساتحریم است، مهندس غلامرضایی درباره نگاهش به شرایط پساتحریم گفت: بیشتر از اینکه ما پساتحریم را یک تهدید بدانیم، یک فرصت می‌دانیم ولی نکات مهمی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه جدی داشته باشیم.

اولین موضوع این است که نباید بازارهای داخلی را به خارجی‌ها واگذار کنیم بلکه باید با تکیه بر نیروی کار تحصیل‌کرده داخل کشور به فکر ایجاد راهکارهای همکاری مشترک با شرکت‌های خارجی به‌منظور سرعت دادن به تولید و بهره‌وری تولید داخلی باشیم و در این بین از دانش و تجربه مدیریتی شرکت‌های خارجی موفق نیز استفاده کنیم. در کنار توجه به فضای داخلی فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، باید نیازمندی سایر صنایع به راهکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات برای همگام‌سازی خودشان با بازارهای جهانی و جذب سرمایه‌گذار را نیز مورد توجه قرار دهیم تا همگام با توسعه صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، به توسعه دیگر صنایع با استفاده از ابزارها و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات کمک کنیم. عدم توجه به این موضوع پیامدهای غیرقابل‌اجتنابی برای صنایع کشور خواهد داشت. در کنار همه این نگاه‌ها که به فضای داخل است، تقویت صادرات فناوری اطلاعات به خارج از کشور را باید به‌طورجدی دنبال کنیم.

در پایان مهندس غلامرضایی، مدیرعامل هلدینگ تِک وِست، ضمن دعوت از تمامی علاقه‌مندان به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای بازدید از غرفه تِک وِست طی روزهای برگزاری نمایشگاه، مدعوین و حضار در این رویداد را به شرکت در پنل تخصصی «فرصت‌ها و بسترهای سرمایه‌گذاری در صنعت فناوری اطلاعات در اقتصاد پساتحریم» امروز، بیستم آبان‌ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۳:۳۰ دعوت کرد.

کد مطلب : 10371
https://aftana.ir/vdcb8fb8.rhbgzpiuur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی