وزیر کشور تنها راه تصمیمگیری برای رفع فیلتر پلتفرمهای خارجی را تعهد دادن دارندگان سکو به دولت و وزارت ارتباطات اعلام کرد.
وزیر کشور تنها راه تصمیمگیری برای رفع فیلتر پلتفرمهای خارجی را تعهد دادن دارندگان سکو به دولت و وزارت ارتباطات اعلام کرد.
به گزارش افتانا، احمد وحیدی درباره وضعیت رفع فیلتر شبکههای اجتماعی خارجی، گفت: از قبل هم اعلام شد که دارندگان سکوها باید به دولت و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعهداتی بدهند، هر زمانی که این تعهدات داده شود، تصمیمگیری خواهد شد.
وزیر کشور افزود: ظاهرا براساس گزارشات آنها نیامدهاند. به هرحال مسئولان ما منتظر خواهند ماند، اگر هر موقع خواستند به قوانین ما احترام بگذارند و تعهد دهند، طبق آن عمل خواهد شد.
صدیف بدری، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس نیز در تذکری شفاهی در جریان جلسه علنی روز یکشنبه ۲۱ خردادماه مجلس شورای اسلامی، خطاب به رئیسجمهور و وزیر ارتباطات گفت: تکلیف فیلترینگ و محدودیتهای بینتیجه اعمال شده در پلتفرمها و سکوهای اجتماعی جهانی را یکبار برای همیشه روشن کنید. با چه منطقی تصمیم گرفته شده در شرایط اقتصادی کنونی، با تداوم سیاستهای شکست خورده در حوزه اینترنت، از جیب مردم، ۵۰ هزار میلیارد تومان به حساب کاسبان فیلترینگ واریز شود؟
وی در ادامه افزود: فراموش نکنید مردم صرفا برای سرگرمی در پلتفرمهای جهانی حضور ندارند، بلکه شبکههای اجتماعی بستر فعالیتهای اقتصادی برای هزاران کسبوکار و ابزار تحقیق و پژوهش هزاران دانشجو و استاد در کشور است.
نماینده مردم اردبیل در مجلس تصریح کرد: چرا مردم باید ماهانه هزاران میلیارد تومان هزینه کنند تا به پلتفرمهایی دسترسی داشته باشند که وکلا و مسئولان حرفهای خود را در آنجا میزنند؟ آیا درست است که مردم برای شنیدن حرفهای مسئولان نیز نیازمند فیلترشکن باشند و ماهانه هزینه زیادی را برای خرید فیلترشکن صرف کنند؟
در همین راستا محمد احسان خرامید، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ارتباطات در پاسخ به صحبتهای نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی ویراستی نوشت: «آقای بدری عزیز، برای شنیدن صدای مردم کافیه فیلترشکنتون رو خاموش کنید و تشریف بیارید توی پلتفرمهای داخلی که هم سرعت اینترنتتون بیشتر بشه و هم صدای مردم کشور رو در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی کشور بشنوید.»
همه اینها در شرایطی است که به نظر میرسد فیلترینگ از تمایل مردم به شبکههای اجتماعی فیلترشده نکاسته و بر استقبال از پلتفرمهای داخلی بهمیزان قابل توجهی اضافه نکرده است.