پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ , 26 Dec 2024
جالب است ۰
تعداد بیست شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای اعزام به نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰ معرفی شدند.
تعداد بیست شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای اعزام به نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰ معرفی شدند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، استارتاپ‌های برگزیده ایرانی متقاضی حضور در نمایشگاه جیتکس، پس از پایان رقابت دو روزه برای اعزام به نمایشگاه جیتکس معرفی شدند. برای نخستین‌بار در ایران، سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن، به‌ عنوان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، مأمور آماده‌سازی، توانمندسازی و اعزام ۲۰ شرکت دانش‌بنیان‌ ایرانی به نمایشگاه جیتکس شده است.

چهلمین دوره  نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک خاورمیانه موسوم به جیتکس (GITEX) از ۱۶ تا ۲۰ آذرماه ۱۳۹۹ در کشور امارات برگزار می‌شود.

در این دوره از نمایشگاه جیتکس، یک پاد در بخش future stars در اختیار طرح‌های ایرانی قرار خواهد گرفت تا شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های ایرانی بتوانند تولیدات خلاقانه خود را برای جذب سرمایه‌گذاران بین‌المللی به نمایش گذاشته و فرصت همکاری با دیگر استارتاپ‌های جهانی و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه را به دست بیاورند.

تیم‌های منتخب ایرانی که توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت‌های ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری و صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری راهی نمایشگاه فناوری دبی می‌شوند، پس از فراخوان کارن کراد و اعلام تمایل به حضور در این نمایشگاه و گذراندن دوره‌های توانمندسازی و همچنین طی چندین مرحله داوری تخصصی، در فهرست مسافران امسال نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰ دبی قرار گرفتند.

پس از پایان دوره‌های آموزشی و توانمندسازی، تیم‌های متقاضی در روزهای ۲۲ و ۲۳ شهریور ماه به ارائه نهایی طرح‌های خود برای کمیته پذیرش که متشکل از نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری و سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن بود، پرداخته و امتیازات و آراء داوران را اخذ کردند.

اسامی ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای اعزام به نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰ به شرح زیر  است:

شرکت بهینه داده‌پردازان رایمون؛ تولیدکننده و توزیع کننده محصولات سخت‌افزاری امنیتی هوشمند که به صورت تخصصی در زمینه هوشمندسازی درها و تردد ساختمان فعالیت دارد.

شرکت توسعه درمان سرو؛ سایکالپس مبتکر اولین راهکار درمان تنبلی چشم مبتنی بر واقعیت مجازی است که با بهره‌گیری از سیستم هوشمند در محیط واقعیت مجازی، ابتدا سطح بیماری را تشخیص می‌دهد، سپس با استفاده از الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و سیستم پچ‌های داینامیک بیماری را درمان می‌کند

شرکت معمار داده‌پرداز هوشمند تیبا؛ پلتفرم فروش محصولات گردشگری

شرکت گشت سلامت آریا؛ جذب بیماران خارجی از کشورهای اروپایی، کشورهای همسایه، استرالیا و آمریکا و معرفی به بیمارستان و پزشکان ایرانی

شرکت پیشتازان امن کاوی عماد؛ فعال در زمینه ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ برنامه‌های کاربردی، شبکه و زیرساخت، ارزیابی منع سرویس توزیع شده، مشاوره، تولید محصولات امنیتی

شرکت بهین فناور آماد هوشمند؛ توسعه نرم‌افزار هوشمند لجستیکی

شرکت تکاپو صنعت نامی؛ طراحی و تولید تجهیزات صنعتی پیشرفته

شرکت نوید ساختار بهینه؛ بهینه‌سازی سازه‌ها به وسیله رایانش ابری و پردازش موازی

شرکت راهکار مهریاسان؛ نرم‌افزاری انفورماتیکی و آی‌تی

موسسه دانش پژوهان؛ مشاوره، طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی، پشتیبانی و بهره‌برداری آب شیرین‌کن‌های حرارتی و غشایی و ZLD

شرکت داده‌کاوان امیر کبیر؛ تولید نرم‌افزارهای حوزه سلامت

شرکت بازی‌سازی اردیبهشت پویای کاسپین؛ طراحی و پیاده‌سازی بازی‌های ویدیویی

شرکت آینده رباتیک سبز آرسام؛ ساخت ربات تعاملی به همراه ۱۰ بازی تکنولوژیک، احداث شهربازی داستان‌محور به نام روبوکیدز، با بکارگیری ربات و بازی‌ها.

شرکت کامپوزیت صنعت قائم؛ طراحی تولید انبوه محصولات ویژه صنعت هوایی و هوافضا، تعمیر و پوشش frp مخازن و لوله‌های فرسوده در صنایع نفت و گاز، بازسازی و تولید قطعات برج‌های خنک کننده در صنایع کشور، طراحی و تولید زیردریایی بدون سرنشین

شرکت پردازش همراه نیلین سپهر؛ توسعه نرم‌افزارهاي وب و موبایل در حوزه بانکداري، پرداخت و بلاك‌چین.

موسسه نوا کامکار ماندگار؛ انتشار قانونی محتوای هنرمندان ایرانی بر روی بستر وب در قالب سایت و اپلیکیشن‌های نواک با هدف درآمدزایی برای هنرمندان عرصه موسیقی و حمایت از حقوق مادی و معنوی ایشان

شرکت سامانه‌هاي دما و نور سدنا؛ طراحی و تولید ترموستات‌های هوشمند دیجیتال

شرکت نیوساد فارمد ماهان؛ هلثیو، ارزش مهمی را با گسترش شبکه‌ای متشکل از پزشکان، برنامه‌نویسان، مدیران کسب‌وکار و دیگر فعالان در صنعت سلامت خلق می‌کند. هلثیو به نیاز تیم‌ها و کارآفرینان مستعد و خالق، در فرآیند ایده‌پردازی، تیم‌سازی، توسعه بازار و محصول، سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه پاسخ می‌دهد.

شرکت مبدل انرژي پاسارگاد؛ با استفاده از هوش مصنوعی (AI) قادر به طراحی و توسعه نرم افزار پیشرفته‌ آنالیز جریان به صورت آنلاین به منظور شناسایی و تشخیص عیوب در الکتروموتورها و جلوگیری از توقف ناخواسته الکتروموتور است.

شرکت شتاب‌دهی هوشمند پیشگام سیوان؛ سرمایه‌گذاری بر روی استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاری بر روی راه‌اندازی مراکز نوآوری.
کد مطلب : 17016
https://aftana.ir/vdcep78z.jh8fzi9bbj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی