چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ , 25 Dec 2024
جالب است ۰
تعداد بازدیدکنندگان سالن‌های دولت الکترونیک به طرز چشمگیری افزایش یافته بود و البته ارائه خدمات دولتی مبتنی بر IT در غرفه‌های این سالن در این افزایش مراجعه‌کنندگان بی‌دلیلی نبود.
منبع : خبرآنلاین
زمان برگزاری الکامپ همواره یکی از مسائلی بوده که پیش از برگزاری آن نیز با حرف و حدیث‌های بسیاری همراه بود و مخالفانی داشت چرا که انتخاب روزهای پایانی پائیز به طور قطع زمان مناسبی برای برپایی یک نمایشگاه نخواهد بود اما امسال و در روزهای ۱۴ تا ۱۷ آذرماه برف و باران و سردی هوا نتوانست دوست‌داران جدیدترین فناوری‌های دیجیتال را از بازدید این رویداد بزرگ منصرف سازد.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، نوزدهمین نمایشگاه الکترونیک، کامیپوتر و تجارت الکترونیکی (الکامپ ۲۰۱۳) با شعار زندگی هوشمند و دیجیتالی تقریبا همزمان با پایان یافتن ۱۰۰ روز نخست کار دولت یازدهم آغاز بکار کرد و همین موضوع باعث شد سطح انتظارات از برگزاری آن بیش از برگزاری نمایشگاه تلکام باشد و با این وجود بیراه نیست اگر بگوییم الکامپ رونق بهتری نسبت به رقیب خود یعنی تلکام داشت هر چند که همچنان ارائه سیم‌کارت‌های رایگان اپراتورهای موبایل در فضای نمایشگاه صف‌های طویلی را به خود اختصاص داد و حتی علاقه‌مندان به دریافت این سیم‌کارت‌ها با وجود برف و باران نیز در این صف‌ها در انتظار سیم‌کارت بودند.

۴۰۰ هزار نفر علاقمند به زندگی دیجیتال

اگرچه نمایشگاه مخابرات یا تلکام با وجود اپراتورهای تلفن همراه و جذابیت‌های ذاتی حوزه مخابرات همیشه بازدیدکنندگان قابل توجهی نسبت به نمایشگاه الکامپ داشت اما امسال رونق الکامپ را نمی‌توان نادیده گرفت به نحوی که به گفته مسئولان بالغ بر ۴۰۰ هزار بازدید کننده از این نمایشگاه بازدید کردند و البته این خبر خوبی برای مسئولان و فعالان حوزه ICT خواهد بود که مخاطبان و مشتریانشان لزوم فناوری اطلاعات و به نوعی زندگی هوشمند و دیجیتال را درک کرده و به سمت آخرین فناوری‌های روز آمدند.

واعظی یک روز کامل را در الکامپ گذراند

بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از الکامپ نوزدهم یک بازدید تشریفاتی نبود و این وزیر دیپلمات خرق عادت کرد و ۸ ساعت تمام از تمام غرفه‌ها و شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه در نخستین روز برگزاری آن بازدید و با مسئولان این غرفه‌ها گفتگو کرد.

بی‌شک این اتفاق توانست دلگرمی برای شرکت‌های فناوری اطلاعات باشد که حضورشان در این نمایشگاه با حمایت متولی ICT کشور مواجه شد.

محمود واعظی در بخشی از اظهاراتش در حاشیه الکامپ این قول را به بخش خصوصی این حوزه نیز داد که تجربه ۲۷ سال دیپلماتی‌اش رادر اختیار این شرکت‌ها قرار دهد و بتوانند برندهای خود را بین‌المللی می‌کنند.

البته در مراسم افتتاح این نمایشگاه مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز سلام گرم نعمت‌زاده را که به اندونزی سفر کرده بود به نخبگانICT رساند.

دولت الکترونیک الکامپ را گرم کرد

در الکامپ تهران سالن ۶ و ۷ به دولتی‌ها اختصاص داشت و چیدمان این سالن نسبت به دوره‌های گذشته با خوش‌سلیقگی بیشتری همراه بود که این موضوع نگاه دولت جدید را به اهمیت مقوله فناوری اطلاعات نشان می‌دهد.

این نکته نیز تمایز دیگر الکامپ نوزدهم بود که تعداد بازدیدکنندگان سالن‌های دولت الکترونیک به طرز چشمگیری افزایش یافته بود و البته ارائه خدمات دولتی مبتنی بر IT در غرفه‌های این سالن در این افزایش مراجعه‌کنندگان بی‌دلیلی نبود.

الکامپ نوزدهم واژه‌های جدیدی ساخت

واژه‌سازی الکامپ امسال نیز در نوع خود قابل توجه بود که برای مثال می‌توان به سرویس حبس الکترونیک، سامانه سرقت طلا و اینترنت بوگاتی اشاره کرد.

سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور اسبق ایران، محمد ابطحی، حمید شهریاری عضو شورای عالی فضای مجازی، محمد حسن انتظاری دبیر شورای عالی فضای مجازی، نمایندگان مجلس، معاونان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت‌های پیشین از جمله بازدید کنندگان الکامپ بودند که در این میان حضور محمد خاتمی متفاوت بود.

بخش خصوصی با الکامپ آشتی کرد

الکامپ نوزدهم در حالی به کار خود پایان داد که به نوعی آشتی بین بخش خصوصی و بخش دولتی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بود و از این رو باید امیدوار بود که الکامپ بیستم این آشتی ضمنی را به واقعیت تبدیل کند.
کد مطلب : 6761
https://aftana.ir/vdcb.0b0urhbz8iupr.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی