آمار حضور ايرانيها در وايبر فوق تصور ماست… حضور ايرانيها در تلگرام را با اين حجم پيشبيني نميکرديم… تعداد ايرانيها در فيسبوک همواره در ردههاي بالا قرار دارد… حمله به صفحه شخصي ليونل مسي توسط ايرانيها پس از دريافت گل از آرژانتين در جام جهاني … و حتي در سالهاي دورتر… ايرانيها پرجمعيتترين ملت در شبکه اجتماعي اورکات (نياي قديمي شبکههاي اجتماعي)....
همزمان با افزايش فعاليت شرکتهاي استارتاپي در يک سال اخير، ديدگاههاي مختلفي در خصوص رشد و حضور اين شرکتها در فضاي کسبوکار کشور و سرمايهگذاري بر روي آنها شنيده ميشود. آشنايي با نظريهها و افکار متفاوت صاحبنظران و کارشناسان در اين زمينه جالبتوجه است.
به نوعي، پيشرفت کردن در حوزه امنيت خيلي متفاوت از موفقيت در ديگر مسيرهاي شغلي نيست: يک سابقه تحصيلي خوب، سابقه کاري مناسب و دانش کافي از اصول حرفه. با اين وجود، مسير امنيتي خطرات و ريسکهاي خود را براي شکست به همراه دارد که ميتواند يک شبه خود را نشان دهد، از اين رو فرآيند انتخاب ميتواند بسيار دقيق باشد. از اين رو دستيابي به آميخته مناسب از تخصصها ...
با کريستوفر ريلينگ آشنا شويد. او به عنوان يک پسر ۱۷ ساله، کمي با همتايان خود فرق دارد. دپارتمان تجهيزات عمومي اوهايو از وي خواست تا در يک پروژه طراحي مجدد شبکههاي مرکزي به آنها کمک کند.
ميزگرد فعالان حوزه آموزش فناوري اطلاعات بدون شک به جلسهاي پر از گلايه تبديل ميشود. گلايه از نگاه غيرتخصصي به حوزه آموزش، ورود افراد غير حرفهاي به آن، کم اهميت دانستن نقش آموزش در توسعه زيرساختهاي فناوري اطلاعات و صد البته حضور مراکز دولتي و دانشگاهها در بازار بخش خصوصي. اين مراکز به مدد فضاي آموزشي رايگان و امکانات ارزانقيمت و البته با کيفيت ...
شماره جدید ماهنامه دیدهبان فناوری- تیرماه ۹۴- با مطالب متنوعی در قالب گزارشها، پروندهها و گفتگوهایی مرتبط با اقتصاد و مدیریت فناوری اطلاعات منتشر شد.
در کشور ما برنامههای توسعه پنجساله یکی از مهمترین اسناد کشور هستند که علاوهبر برنامهریزی میانمدت برای بخشهای مختلف، اهداف و استراتژیهای کشور را نیز مشخص میکنند.
با نگاهی به اجزای تولید ناخالص ملی مشاهده میشود که اقتصاد ایران بیشتر اقتصادی مبتنی بر خدمات است تا صنعت؛ بهعبارت دیگر اقتصاد ایران، اقتصاد صنعتی نیست و سهم صنعت در تولید ملی بسیار کمتر از بخش خدمات است.
تابستان ۲۰۱۲، بانک سلطنتي اسکاتلند (RBS) با مشکل جدي در سيستم خود مواجه شد و باعث شد تا مشتريان و برخي از مؤسسههاي مالي وابسته به آن نظير ناتوست و اولستر بنک نتوانند براي روزهاي متمادي و در بعضي موارد هفتهها، از خدمات اين بانک استفاده کنند.
زماني که حرف از فناوري به ميان ميآيد، بسياري از بانکدارها بهسرعت ميگويند که ميخواهند درزمينه فناوري پيشگام باشند، ولي بانکها در پيادهسازي فناوريهاي جديد بانکداري در شعبههاي خود بسيار کند هستند. درحاليکه ممکن است اين فناوري پرزرقوبرق هم نباشد، ولي هشداري است براي پايان يکي از مهمترين اجزاي اين صنعت، يعني متصديان بانکها.
امروزه با توجه به رويکرد رقابتي، بانکها بايد به سمتي حرکت کنند که نسبت به خدمات سنتي، ارزش افزوده بيشتري ايجاد کرده و تقاضاي مشتريان را در برآورده کردن نيازهاي متنوع و جديدشان پاسخگو باشند. دراين بين بهکارگيري سياستهاي افزايش کيفيت خدمات و ايجاد نوآوري و خلاقيت در ارائه خدمات نيازمند توجه شاياني در سطح مديران است.
امروزه نقش فنـاوری ارتباطات و اطلاعات بهعنوان بستر توسعه همهجانبه جوامع و محور بسیاری از تحولات اجتماعی غیرقابلانکار بوده و همگان به کارکردهای ویژه آن واقف شدهاند.
با افزايش تعداد دستگاهها، ماشينها و اپليکيشنهاي متصل به اينترنت که با همديگر ارتباط برقرار ميکنند، شرکتها بهطرز بيسابقهاي در حال جمعکردن کوههايي از اطلاعات هستند.
فناوری اطلاعات و ارتباطات بهطور مشخص از برنامه چهارم توسعه وارد نظام برنامهریزی کشور شد. از برنامه چهارم بود که فناوری اطلاعات در برنامههای توسعه مورد توجه قرار گرفت و آغازی شد برای پرداختن مسئولان و قانونگذاران به فناوری اطلاعات و ارتباطات و توجه به نقش آن در توسعه کشور.